LG G3 Isınma

Mahmutbasri

Hectopat
Yer
Fatih
Daha fazla  
Bu cumartesi teknosadan lg g3 aldım ilk defa akıllı telefon kullanıyorum ve telefonlar hakkında pek bi bilgim yoktu. Bi tanıdığım önerdi ve lg g3 aldım bana fazla ısınıyor gibi geliyor araştırdım internetten normal gibi geldi ama yinede bi bakmanızı rica ediyorum. Eğer problem varsa yarın bi teknosaya uğrayıp konuşmayı düşünüyorum telefon hakkında:

16 GBbellek
lLG-d855tr
Android sürümü 5.0
Program versiyonu v20h-tur-xx

Sıcaklık beni fazla rahatsız etmiyor sanırım telefonada zararı yok daha hiç kasma vs yaşamadım ama telefonlardanda fazla anlamadığım için yorum yapamıcam. Telefon eve geldiğimde bi görüntü aldım sonra parlaklık 48e alıp 15dk facebook falan dolaştım görüntü aldım sonra bi 15-20dk Dr Driving oyunu oynadım online-normal modda görüntü aldım değerler normal mi ne yapmalıyım şarj azalmasıda normal mi? Şimdiden teşekkürler.

QuickMemo+_2015-04-24-17-31-15.png
QuickMemo+_2015-04-24-17-31-15.png
QuickMemo+_2015-04-24-17-46-53.png
QuickMemo+_2015-04-24-17-48-15.png
QuickMemo+_2015-04-24-18-01-10.png
QuickMemo+_2015-04-24-18-19-46.png
QuickMemo+_2015-04-24-18-20-02.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonun ısınmamış bile. Yani oyun oynadıktan sonra 33 34 derecelere çıkmasından bahsediyorsan, zaten yaşadığımız ortam 25 26 derece oluyor çoğu zaman bir de böyle düşün :) Yani telefonun en az 25 26 derece olabilir hocam :) Isınma değerleri bence gayet normal.

Isınmanın bataryaya uzun vadede zararı olur. Cihazı çok zorlamanı önermem. Ufak tefek oyun oynarsın ama 7/24 elinden düşürmezsen ne batarya dayanır ne de telefon. Bir de geceleri şarj'da bırakıp yatmayın, şarjı %100'e gelmesin. En fazla %95, en az %20 olmasına gayret edin. Hem güvenliğiniz hem de cihazın ömrü açısından önemli bulduğum bir konu bu...

Dereceler biraz fazla şahsen, ben 53'ten sonra soğutmaya bırakıyorum.

Edit: Kullandığım telefon Samsung Galaxy Note 2.

Ben yanlış yere bakmışım evet gerçekten de değerler fazlaymış. Kusura bakmayın yanlış bilgilendirme için, arkadaşlar haklı.

Yorumlar için teşekkürler, bugün Teknosa gittim ve pazartesi garantiye göndermeyi düşünüyorum. Telefon sıcaklık değerleri fazla yüksek sanırım, birkaç ekran görüntüsü daha aldım onları da paylaşıyorum. 20 dk Facebook'da gezindikten sonraki işlemci sıcaklık değeri ve batarya sıcaklık değeri(facebooktayken 2-3 video izlemiş olabilirim). bana bayağı yüksek geldi. Elle de hissedilebiliyordu sıcaklık. Pazartesi günü gidip neler söylemeliyim sizce? Ne diyeyim? İlk defa yapıcağım bi işlem o yüzden tavsiyenizi almak istiyorum eğer sorun varsa üretim tarihi günümüze yakın olan ürün isteyin diyenler var. Başka neler söylemeliyim? Ürün iade alıp ücreti geri alma imkanım var mı? Eğer yoksa ürünle alakalı isteklerde bulunabilir miyim? (Telefon rengi gibi.) 1.png 1.png

Dosya Ekleri

• 2.png
    2.png
    48,2 KB · Görüntüleme: 209
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı