Mahmutbasri
Hectopat
Daha fazla
Bu cumartesi teknosadan lg g3 aldım ilk defa akıllı telefon kullanıyorum ve telefonlar hakkında pek bi bilgim yoktu. Bi tanıdığım önerdi ve lg g3 aldım bana fazla ısınıyor gibi geliyor araştırdım internetten normal gibi geldi ama yinede bi bakmanızı rica ediyorum. Eğer problem varsa yarın bi teknosaya uğrayıp konuşmayı düşünüyorum telefon hakkında:
16 GBbellek
lLG-d855tr
Android sürümü 5.0
Program versiyonu v20h-tur-xx
Sıcaklık beni fazla rahatsız etmiyor sanırım telefonada zararı yok daha hiç kasma vs yaşamadım ama telefonlardanda fazla anlamadığım için yorum yapamıcam. Telefon eve geldiğimde bi görüntü aldım sonra parlaklık 48e alıp 15dk facebook falan dolaştım görüntü aldım sonra bi 15-20dk Dr Driving oyunu oynadım online-normal modda görüntü aldım değerler normal mi ne yapmalıyım şarj azalmasıda normal mi? Şimdiden teşekkürler.
16 GBbellek
lLG-d855tr
Android sürümü 5.0
Program versiyonu v20h-tur-xx
Sıcaklık beni fazla rahatsız etmiyor sanırım telefonada zararı yok daha hiç kasma vs yaşamadım ama telefonlardanda fazla anlamadığım için yorum yapamıcam. Telefon eve geldiğimde bi görüntü aldım sonra parlaklık 48e alıp 15dk facebook falan dolaştım görüntü aldım sonra bi 15-20dk Dr Driving oyunu oynadım online-normal modda görüntü aldım değerler normal mi ne yapmalıyım şarj azalmasıda normal mi? Şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: