LG G3 Isınma

Şans işi. Eniştem aldı, şikayeti yok. Gayet güzel diyor. Şarjı da 1,5gün yetiyormuş.

Telefonu göndermedim güncellemeden sonra hard format atma gerektiğini söylediler ve daha iyi olacağını söylediler telefondan memnunun ısınma var ancak eskisi kadar yok 40dk aspalth 8 oynadıktan sonra 36-37 batarya sıcaklığı oluyor lg g3 için gayet normal dediler oyunda kasma vsde olmuyor sadece biraz sıcak oluyor kullanırkende sıcaklığı fazla sorun etmiyorum elimi yakıcak düzeyde değil 40dk aspalth oynadıktan sonra 18 şarj gitti %50 parlaklıkta kullanıyorum oyunda telefondan artık memnunum diyebilirim bir sorun vs kalmadı gibi şarjda günlük yetiyor.

Ben de LG G3 kullanıyorum ancak şarjım normal kullanımda 3 dakikada yüzde 1 filan gidiyor parlaklık 30 bazen de 40'ta kullanıyorum sıkıntılı mıdır benim telefonum kardeş ?

Bense lg g3 kullanıyorum elin altında ısınma oluyor evet. Beni açıkçası rahatsız etmiyor. ☺☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…