Heronn Megapat Katılım 17 Mayıs 2014 Mesajlar 709 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2014 #11 Can Cifci dedi: Erkan telefondan memnun musun? ne zamandan beri kullaniyorsun? sorunlari neler? Genişletmek için tıkla... 1 aydan uzun süredir kullanıyorum ara sıra kasmalar oluyor bunun sebebi ise ısınması ısınınca kasıyor.
Can Cifci dedi: Erkan telefondan memnun musun? ne zamandan beri kullaniyorsun? sorunlari neler? Genişletmek için tıkla... 1 aydan uzun süredir kullanıyorum ara sıra kasmalar oluyor bunun sebebi ise ısınması ısınınca kasıyor.
Can Cifci Hectopat Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2014 #12 Heronn dedi: 1 aydan uzun süredir kullanıyorum ara sıra kasmalar oluyor bunun sebebi ise ısınması ısınınca kasıyor. Genişletmek için tıkla... yani öyle cok kasma mevcut degilse iyi gayet
Heronn dedi: 1 aydan uzun süredir kullanıyorum ara sıra kasmalar oluyor bunun sebebi ise ısınması ısınınca kasıyor. Genişletmek için tıkla... yani öyle cok kasma mevcut degilse iyi gayet
Latios Hectopat Katılım 21 Temmuz 2014 Mesajlar 583 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2014 #13 Arkadaşın telefonu sıkıntılı lakin kabul etmekte güçlük geçiyor G3 32GB alın. G3 kasmıyor rahat olun
A Armless Kilopat Katılım 19 Ocak 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2015 #14 ya bırakın g3 ü internetten araştırıp iyi diyen ergenler 10 kişiden 5inin telefonu kasıyor benim telefonumda dahil üstelik 32 gblik model olmasına rağmen.
ya bırakın g3 ü internetten araştırıp iyi diyen ergenler 10 kişiden 5inin telefonu kasıyor benim telefonumda dahil üstelik 32 gblik model olmasına rağmen.
Heronn Megapat Katılım 17 Mayıs 2014 Mesajlar 709 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2015 #15 Android 5.0 gelince kasma sorunu bayağı bitti ancak telefon aşırı ısınırsa veya nadiren kasma yaşıyorum ben.
Android 5.0 gelince kasma sorunu bayağı bitti ancak telefon aşırı ısınırsa veya nadiren kasma yaşıyorum ben.