timsah1963 Hectopat Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 157 Yer Bursa, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2014 #1 Selam arkadaşlar bu hafta sonu lg g3 alıcam ve ona bir kılıf alıcam ama karar veremedim önerileriniz varmı ?
Selam arkadaşlar bu hafta sonu lg g3 alıcam ve ona bir kılıf alıcam ama karar veremedim önerileriniz varmı ?
Nail99 Hectopat Katılım 6 Kasım 2014 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2014 #2 Vallahi kardeşim açık ve net söyleyim şekil şukul olsun diye değil telefonunu adam gibi korusun diye kab al.. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Kasım 2014
Vallahi kardeşim açık ve net söyleyim şekil şukul olsun diye değil telefonunu adam gibi korusun diye kab al..
Latios Hectopat Katılım 21 Temmuz 2014 Mesajlar 583 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2014 #3 Spigen Slim Armor.
timsah1963 Hectopat Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 157 Yer Bursa, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2014 #4 Nail99 dedi: Vallahi kardeşim açık ve net söyleyim şekil şukul olsun diye değil telefonunu adam gibi korusun diye kab al.. Genişletmek için tıkla... Saten öyle yapıcam kardeşim telefonu alınca en az 3-4 sene kullanıcam ben .
Nail99 dedi: Vallahi kardeşim açık ve net söyleyim şekil şukul olsun diye değil telefonunu adam gibi korusun diye kab al.. Genişletmek için tıkla... Saten öyle yapıcam kardeşim telefonu alınca en az 3-4 sene kullanıcam ben .