Lg G3 Miui Rom Kurma ?

TheSinyor

Hectopat
Yer
Denizli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar Lg G3' e Miui romu nasıl kurabilirim ?

Benden tavsiye hiç rom'lara bulaşma videolarda çok stabilmiş gibi gösteriliyor fakat öyle çıkmıyo biraz zorladığın zaman kamera çalışmıyor durduruldu hatası veriyor s3'te çok fazla rom yükledim hiçbiride stock rom kadar stabil çalışmıyor bence stock romda kal garanti dışı olma boşuna =)

Anlıyorum fakat cynogen mod en iyi rom üreticisi s3'tede bir çok romu mevcut ama dediğim gibi stock rom kadar stabil çalışmıyor bana göre

Hayır CM en iyisi değil bence. Kişiden kişiye değişir, ben şahsen Stock android hiçbir zaman sevmedim, google camera vs adam gibi bir uygulama çıkmıyor içinden. Ayrıca MIUI v6 çıkarsa onu yükle ama v5 iyi değil. ChupaChups rom'u kurabilirsin çok güzel bi arayüzü var ve çok hızlı.

s3'e göre diyorum cynogen mod iyiydi lg g serisindeki romlar hakkında bilgim yok

Performans konusunda gayet stabildir çünkü bu romlar hemen hemen her telefona düzenli olarak çıkar, özellikle CM. Fakat Cyanogenmod'u LG Optimus arayüzüne benzetmenize şaşırdım, bence renkler tasarım ve dizayn konusunda çok farklılar. CM 12 de biraz benzemiş olabilir ama hiç bir zaman bir stock rom havası vereceğini düşünmüyorum.

Katılıyorum. Hocam ayrıca G3 ün arayüzünü benzettim bana kalırsa hiç fark yok. Optimus'unki güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…