Samsung'un üretimini durdurduğu bir telefona çok fazla destek vereceğini sanmıyorum. Bu kadar çabuk üretimi durdurulan bir telefon alınır mı onda da kararsızım.
@DarknessLord Android 5.0 alacağı kesinleşti. Dahada güncelleme alır diye düşünüyorum. Samsung'un göz bebeğidir kendisi. İlk metal telefonu. Ondan sonra Galaxy A5 ve A3 çıktı. Alpha'nın devamı olarak düşünebiliriz ama daha düşük modelleri performans konusunda.
Samsung, Galaxy Alpha ya güncelleme desteğini kısa sürede kesebilir. Boyut senin için sorun değilse G3' e yönel. Eğer Alpha gibi küçük ve güçlü bir cihaz istiyorsan Sony Xperia Z3 Compact' a yönelmeni tavsiye ederim.
Eskiden ne kadar Samsung sevmesemde şu sıralar Samsung sempatizanı oldum diyebilirim. Özellikle Note 4 ve Galaxy Alpha'dan sonra. Konuya gelirsek ben Alpha diyorum. Eğer güncelleme konusunda endişeleriniz varsa hiç merak etmeyin. Bu iki cihazda Android olduğu için güncelleme konusunda sıkıntı çıksa bile Custom ROM vs. kullanarak son sürüme geçirebilirsiniz.
Sonuç: Galaxy Alpha al kısacası.
Samsung=pişmanlık.Bende 1 hafta önceye kadar Samsung kullanıyordum. 2-3 gün önce Lg G3 aldım 1290 TLye.Performans,Hız,Oyunların akıcılığı açısından bence G3 mükemmel bir telefon bir de cok hızlı şarz oluyor telefon. Ben LG G3 almanı öneririm.