LG G3 mü Galaxy S5 mi ?

İphone 5s almayın. Çünkü aldığınızda pilinden pişman olacaksınız. Günde 2-3 defa şarja takmak zorunda kalabilirsiniz. İphone 5s yerine Xperia Z3 Compact almanızı öneririm. Çünkü kamerası iyi, 2 gün pil ömrü, dayanıklı, stabil olduğu için almanızı tavsiye ederim.

Kardeşim ben iphone 5s kullandım. Bence alarak hata edersiniz. Batarya süresi konusunda çok zayıf. Şarj sıkıntısı olmayan sadece 6 plus ancak onun da fiyatı malum, değer mi değmez mi göreceli bir durum. Apple telefonları belki şık tasarım ama 5s'e vereceğin para ile çok daha kaliteli telefonlar alabilirsin ki zaten arkadaşlar yukarıda çok güzel öneriler yapmışlar.

Benim tavsiyem ise LG G3 olur.

S5 kullanıyorum gayet memnunum.

O zaman 5s i eledik. Aslinda note 3 s5 gibi olsaydi note 3 alinabilirdi fakat benim bildigim oyle degil.

S5 sorunsuz bir cihaz. Gönül rahatlığıyla alabilirsin.

Note 3, LG G3, Galaxy S5. Sizce hangisini tercih etmeliyim ? Ama Note 3 e yeni güncelleme geldikten sonra daha güzel olduğunu söylüyorlar. Şuan Note 3 e aklım yattı gibi @Recep Baltaş

Son düzenleme:
3 -4 yıl götürecek bir cihaz yok. Olamaz da. En azından ilk aldığın günkü hızını hiç bir zaman yakalayamazsın bir süre sonra. LG G3 çok iyi bir cihaz S5'e nazaran.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…