LG G3 resetleme sorunu

ALİ TUNAY

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Benim LG G3 telefonum bazen birden bire resetliyor. Sebebi donanımsal ya da yazılımsal olabilir mi? Ne yapabilirim? Aklıma acaba telefona virüs girdi de ondan mı resetliyor diye takılıyor.

Merhaba,
En başta kdz dosyası ile temiz bir kurulum yapın yazılımsal bir sıkıntı ise geçecektir ,android cihazlarda virüsler genelde bilgi hırsızlığı yapmak için üretiliyor bu gibi durumlara sokan virüs henüz duymadım,donanımsal olup olmadığını temiz bir kurulumdan sonra anlaşılacağına inaniyorum .

benim başıma geldi telefonun ekran kilidini açarken bile reset atıyordu biraz araştırdım çözümü batarya değiştirmekte buldum . Bu arada bazı orjinal adı altında sahte ürün alma olasılığı var ilk aldığım batarya da bu sorun devam etti 2. olarak deji marka batarya spariş ettim sorunum çözüldü . ilk aldığım batarya ile deji markayı yan yana karşılaşırdım çok bariz fark var kalite olarak hissiyatı dejinin 10 numara tabsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…