LG G3 ROM Portlama

optokublator

Kilopat
Daha fazla  
Herkese iyi forumlar. LG G3 kullanıcısıyım. yaklaşık 1 aydır sırf LG UX 5.0 arayüzü için custom ROM kullanıyorum(Fulmics 5.3). ROM'dan çok memnunum fakat gözüme bir şey takıldı. Aslında bu bir sorun değil ama son uygulamalar menüsünde ve bildirim panelindeki pencerelerin linkteki gibi köşelerinin yuvarlatılmış olmasını istiyorum.
http://www.androidsage.com/wp/wp-co...stall-LG-G5-UX-5-Port-to-LG-G3-D855-D855P.jpg

Bunun için ne yapmam lazım? Yardım edebilir misiniz? Gravitybox falan istemiyorum. Sistem dosyalarından hangisinde edit yapmak gerekiyor bilgilendirirseniz memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğini yapmak mümkün ama biraz zahmetli. Bu kenarlara sahip rom u indirip system/priv-app klasöründeki LGSystemUi klasörünü kopyalayıp, kendi kullandıgın fulmics 5.1 in içinde aynı yere atıp üstüne yazdırıp ziplemelisin. Ama dikkat et zip olacak rar değil. Rar olursa twrp ekranında rom gözükmez. Editlenmiş romunu sd kartına attıktan Sonra twrpye geçip wipe ekranından advanced wipe a geçip sd kard dışındaki yerleri seçip temizle. Ardına da romu yükle. Üstüne 5.2 ile 5.3ü de güncelledin mi işlem tamam. Ancak bu kadar anlattım ama yinede yapmanı tavsiye etmem. Çünkü romun üreticileri farklı olduğundan büyük ihtimal sorun çıkaracak. Ha yok illa denerim diyosan twrpden yedek al sonra dene derim. Yedek almayı bilmiyorsan eğer yardımcı olurum.

Dediğini yapmak mümkün ama biraz zahmetli. Bu kenarlara sahip rom u indirip system/priv-app klasöründeki LGSystemUi klasörünü kopyalayıp, kendi kullandıgın fulmics 5.1 in içinde aynı yere atıp üstüne yazdırıp ziplemelisin. Ama dikkat et zip olacak rar değil. Rar olursa twrp ekranında rom gözükmez. Editlenmiş romunu sd kartına attıktan Sonra twrpye geçip wipe ekranından advanced wipe a geçip sd kard dışındaki yerleri seçip temizle. Ardına da romu yükle. Üstüne 5.2 ile 5.3ü de güncelledin mi işlem tamam. Ancak bu kadar anlattım ama yinede yapmanı tavsiye etmem. Çünkü romun üreticileri farklı olduğundan büyük ihtimal sorun çıkaracak. Ha yok illa denerim diyosan twrpden yedek al sonra dene derim. Yedek almayı bilmiyorsan eğer yardımcı olurum.

hocam yardımınız için sağolun twrp hakkında yeterince bilgi sahibiyim. aslında benim istediğim o LGSystemUi klasöründeki LGSystemUi adlı apk dosyasını arşivden çıkarıp açarak içeride gerekli değişiklikleri uygulayarak o köşelere kavuşmak. apk dosyasını arşivden çıkartıp biraz inceledim ama nerede düzenleme yapacağımı bulamadım. herhangi bir fikriniz varsa yardım edermisiniz

hocam yardımınız için sağolun twrp hakkında yeterince bilgi sahibiyim. aslında benim istediğim o LGSystemUi klasöründeki LGSystemUi adlı apk dosyasını arşivden çıkarıp açarak içeride gerekli değişiklikleri uygulayarak o köşelere kavuşmak. apk dosyasını arşivden çıkartıp biraz inceledim ama nerede düzenleme yapacağımı bulamadım. herhangi bir fikriniz varsa yardım edermisiniz
Açıkcası Apk içeriğini düzenleme konusunda bir bilgim yok. Ancak daha önce 3 farklı rom paketlerinde bulunan bahsettiğimiz apkları birleştirerek kendi custom romumu oluşturmuş oldum. Tavsiyemdir, bahsettiğimiz yumuşak köşeli romu indir içinden systemui nin apksını al kendi romuna at. Apk yı editlemek tahminimce çok daha zahmetli olacaktır.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı