LG G3 Şarj Olmama Sorunu

Beckett

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, size bir şeyler danışmak istiyorum. Yaklaşık 1 yıl kadar önce lg g3 16 gb telefon aldım. İlk aldığımda her şey güzeldi, rahattı fakat son 1 aya yakın bir süredir telefonum adam akıllı şarj olmuyor. Sebebini anlamış değilim. Bataryada mı sorun var, telefonda mı, şarj cihazında mı anlamadım. Sorunu bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlerse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şarj kabloları kolay bozulabiliyor özellikle samsunglarda oluyor. Böyle olunca şarj hızı çok düşüyor. Sizde de sorun bu olabilir. Başka bir şarj aleti ile şarj etmeyi deneyerek problemin bu olup olmadığını anlarız.

Merhaba, telefonun orijinal şarj aleti telefonu hızlı şarj edebiliyor lakin bazı şarj cihazları ınput output değerleri düşük olduğundan, 3000 mah bataryayı 18 saat 20 saat gibi rakamlarla telefonu %0'dan %100'e getirebiliyor. Aynı sorunu zamanında bende yaşamıştum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı