Oziii Kadir

Megapat
Daha fazla  
Bende LG G3 bulunmakta. Dün akşam daha sıkıntısı yok iken bu sabah şarja taktığımda şarj olmadı, sabahtan beri aralıklarla denedim kesinlikle şarj olmuyor. Farklı şarj aletleri de denedim, oynatsam hafif falan yine aynı ve bir de hiç suyla falan teması da olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonun kaç yıllık olduğu önemli. Batarya ölmüş olabilir. Ya da anakartın şarj soketinde problem olabilir. Her türlü bir tamircinin görmesi gerekir.

Kapalı bir şekilde şarj etmeyi deneyin. Benim Note 3 de böyle yapmıştı ama kapalı iken şarj oluyordu. Bir süre sonra düzeldi. Deneyin olmazsa servise yollayın.

Telefon 1.5 yıllık şuana kadar hiçbir sıkıntısı yok idi. Aynı G3 bataryası ile denedim şarj olmuyor fakat benim batarya diğer G3'de şarj oluyor. Kapalı da şarj olmuyor zaten telefon kapalı bozuldu bozulalı.

Telefonu ithalat garantili almıştım hepsiburada üzerinden EVO diye bir firma bakıyormuş yarın kargoyla İstanbul'a göndereceğim umarım bir sıkıntı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…