LG G3 sıcaklık ölçme

Makaleler
4
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cihazim LG G3, arkadaşımın bir G3'ü elime geçti telefon şarjdayken işlemci kısmında bir ısınma oluyor ve normal kullanım ve parlaklık kısıkken bile bu sıcaklık artıyor batarya değil şarj olurken sistem boştayken işlemci ısınıyor çok ilginç servise vermeden danışmak istedim. En doğru sonucu hangi uygulama ile alırım ve sistem boşteyken ortalama sıcaklık ne kadar olmalı, ya da normal bir kullanım esnasında.
Ben 2 uygulama kullandım 2'si arasında dağlar kadar fark var.

Bunları yaparken parlaklık orta ve şarjda değil sistem kullanımı normal.
Temp+Cpu V;

Buda A1 CPU Tool

Sizce normal mi ? 2 sonuç neden farklı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çünkü üstteki işlemcinin sıcaklığı, alttaki bataryanın sıcaklığı işlemci her zaman yüksek olur bataryadan.

Birinci ve ikinci resimde olan ısı değerlerinin ikisinin de "Battery" olma olasılığı var mı? Sonuçları aynı gözüküyor 39.7 derece. Birinci resimdeki ısı değerinin devamında "B" kısaltması da var. Bana ikisi de onu gösteriyor gibi geldi.

Dünyanın en iyi telefonu niye ısınıyor ki ısınmaması lazım Bu arada uçak moduna alıp şarj etmeyi dener misin ?

Tamam widgetteki sıcaklık ile ekran görüntüsündeki batarya sıcaklığı aynı orda batarya sıcaklığını gösteriyor widgette işlemci sıcaklığını değil.

Aynen kusura bakma sonda ki "B" ibresini yeni fark ettim, ayrıca benim LG G3'üm ısınmıyor arkadaşınkin de bu sorun mevcut ve cihazı düşürdükten sonra olmuş. 2. Resimde ki sıcaklık değerleri doğru olabilir mi ya öyle olsa el değemezsin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…