Cihazim LG G3, arkadaşımın bir G3'ü elime geçti telefon şarjdayken işlemci kısmında bir ısınma oluyor ve normal kullanım ve parlaklık kısıkken bile bu sıcaklık artıyor batarya değil şarj olurken sistem boştayken işlemci ısınıyor çok ilginç servise vermeden danışmak istedim. En doğru sonucu hangi uygulama ile alırım ve sistem boşteyken ortalama sıcaklık ne kadar olmalı, ya da normal bir kullanım esnasında.
Ben 2 uygulama kullandım 2'si arasında dağlar kadar fark var.
Bunları yaparken parlaklık orta ve şarjda değil sistem kullanımı normal.
Temp+Cpu V;
Kardeşim ilk attığım resimde ki ana ekranda wigget var orada da cpu yazıyor onu kassettim yorum yapmak için yorum yapma İngilizcem benim de var biliyoruz o kadarını.
Birinci ve ikinci resimde olan ısı değerlerinin ikisinin de "Battery" olma olasılığı var mı? Sonuçları aynı gözüküyor 39.7 derece. Birinci resimdeki ısı değerinin devamında "B" kısaltması da var. Bana ikisi de onu gösteriyor gibi geldi.
Aynen kusura bakma sonda ki "B" ibresini yeni fark ettim, ayrıca benim LG G3'üm ısınmıyor arkadaşınkin de bu sorun mevcut ve cihazı düşürdükten sonra olmuş. 2. Resimde ki sıcaklık değerleri doğru olabilir mi ya öyle olsa el değemezsin ?