KlyMenos Hectopat Katılım 15 Haziran 2016 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2016 #1 İnternet üzerinden "sahibinden" G3 alıcam sıfır yazıyor ama güvenemiyorum sıfır olup olmadığını nasıl anlarım? O sırada telefon bende olacak. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Temmuz 2016
İnternet üzerinden "sahibinden" G3 alıcam sıfır yazıyor ama güvenemiyorum sıfır olup olmadığını nasıl anlarım? O sırada telefon bende olacak.
VForOyuncu Megapat Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 420 20 Temmuz 2016 #2 Kutusu kapalı geliyorsa kapalı derken etiketli bi şekilde onu bantlıyorlar ordan anlıyabilirsin. Dostum ben yanlış anlamışım pardon başka sitelerden al dostum hepsiburada,teknosa,vatan gibi.
Kutusu kapalı geliyorsa kapalı derken etiketli bi şekilde onu bantlıyorlar ordan anlıyabilirsin. Dostum ben yanlış anlamışım pardon başka sitelerden al dostum hepsiburada,teknosa,vatan gibi.
Ruter Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 3.183 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2016 #3 Sahibinden sitesinden ise 2. eldir
goodtofell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2013 Mesajlar 1.084 20 Temmuz 2016 #4 Bence sıfır'dan kastı yani hiçbir çizik yok ve hasar yok görüntü olarak sıfır. Kullanım olarak 2.eldir.
Bence sıfır'dan kastı yani hiçbir çizik yok ve hasar yok görüntü olarak sıfır. Kullanım olarak 2.eldir.