LG G3 Stylus vs Galaxy S3 Mini?

Makaleler
1
Daha fazla  
Benim sorunum, bana telefon alınacak ama LG G3 stylus veya S3 mini arasında takıldım. Sizce hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisini de almayın. S3 Mini'nin devri çoktan bitti. LG G3 Stylus'un en büyük özelliği kalemi olması. Ama bir işe yararsa... Kalemi hiç bir işe yaramıyor. S Pen'e benzetmeye çalışmışlar ama yapamamışlar. LG G2 alabilirsiniz bütçenizi arttırabilirseniz. Zenfone 5 alabilirsiniz. Fiyatı düşerse Zenfone 2'de olabilir. Yada GM Android One.

Tabiki de G3 Stylus. Daha büyük ekran,daha iyi kamera ve işlemci gibi artıları var.

Zenfone 2 bekleyebilirsen Zenfone 2 al. Hemen alacaksan biraz daha artırıp G2 alın.

S3 devri bence bitti. Daha yeni bir telefon almanızı öneririm. G2 veya Zenfone 5 iyi bir tercih olur.

S3 Mini pişmanlıktır açık ve net. Güncelleme verecekleri yere I8200 diye yeni telefon çıkardılar I8190 kullanıcıları da hala 4.2.2 yi bekliyor apaçık saçmalık. Zenfone 5 al yada biraz daha bekle Zenfone 2 al 1200 ₺ civarı olacak kafan rahat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…