LG G3 veya Note 3 veya Xperia Z2

Siz hangi akıllı telefonu seçersiniz?

• Samsung galaxy S4

Oy: 0 0,0%
  • Samsung Galaxy Note3

• LG G2

• Samsung Galaxy S5

• Oy verenlerin toplamı
    33
  • Anket kapandı .

mchtrdm

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben çok fazla akıllı telefon hakkında bilgi sahibi olan birisi değilim. Bunun için size bir kaç telefon seçeneği sunacağım. Benim için markanın popüler ve tanınmışlığından çok özellik ve fiyat konusunda en avantajlı olan telefonu öğrenmek istiyorum.

• LG G3
  • Sony Xperia Z2
  • Samsung galaxy S4
  • Htc one M7
  • Huawei Ascend P7
  • Samsung Galaxy Note3
  • Nokia Lumia 1020
  • LG G2
  • Samsung Galaxy S5

Arkadaşlar listem bu şekildeydi ama ben ilk 3 arasında kaldım. Fiyatına göre ikisininde iyi olduğu söyleniyor. Lg G3'ün markadan dolayı biraz pahalı olduğu söyleniyor. Farklı model önermek isteyen olursa max. 1700 TL bütçem var. Yardımcı olursanız sevinirim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Discovery Elite'e oy veren arkadaşı görmek istiyorum. Çöp telefonlara ne kadar da meraklıyız.

Sizde de bir kavram kargaşası var galiba. Çorba gibi bir liste. Elite gibi bir çöpün amiral gemileri ile aynı yerde olması zaten şaka gibi. Hatta bana öyle geliyor ki amacınız Elite reklamı yapmak. Zira bu kadar orantısız bir kıyaslama mümkün değil.

General Mobile'dan uzak durun! Kanser olursunuz! Sperm sayınız azalır, çocuğunuz olmaz! Kısır olursunuz!

Teknoseyir'den:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Discovery Elite'e oy veren arkadaşı görmek istiyorum. Çöp telefonlara ne kadar da meraklıyız.

Sizde de bir kavram kargaşası var galiba. Çorba gibi bir liste. Elite gibi bir çöpün amiral gemileri ile aynı yerde olması zaten şaka gibi. Hatta bana öyle geliyor ki amacınız Elite reklamı yapmak. Zira bu kadar orantısız bir kıyaslama mümkün değil.

General Mobile'dan uzak durun! Kanser olursunuz! Sperm sayınız azalır, çocuğunuz olmaz! Kısır olursunuz!
Haklısınız, ben tercihimi Xperia Z2'den yana kullandım Discovery Elite bu telefonların arasında çöp ancak neden discovery'i önermiyorsunuz çok mu kötü?

Ben sadece fiyat olarak sıralama yaptım. İzlediğim incelemelerde de elite fiyat-performans konusunda iyi olduğu için çok önerildiği için buraya yazdım.

Telefonla ne yapmayı düşünüyorsun önemli olan bu, özellikler değil.

Özel olarak yapacağım bir şey yok.İnternet için daha çok kullanmam gerekecek.Şarjının uzun süre dayanması gerekli çünkü gün içinde şarj etme imkanım çok yok.

Aradığın telefon Z2. Diğer telefonlara bakmana gerek yok. Şarj konusunda memnun edecektir seni. Buradaki modellerden daha iyidir o konuda. İnternet özellikleri de gayet güzel. Her türlü desteği var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sar değeri denen değerleri bilmeyen firmalar var :)

Sar değeri konusunda 2'nin altında ise problem olmayacağını söyleyen doktorlar var. Ama 0.6'nın üstü azda olsa riskli olduğunu da söylemişler. Yaptığım araştırmaya göre samsung 0.6 nın altında diğer firmalar 0.6 üstü ve civarında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı