LG G3 Wi-Fi Bağlantı Sorunu

Wi-Fi bağlantı kopması kronik LG G3 sorunudur. Yazılımsal olarak çözme ihtimaliniz yok. Tek çözüm anakart tamiri ya da anakart değişimidir. Çünkü Wi-Fi yongası kendi kendine bozulabiliyor. Boşuna uğraşıp kendinizi yormayın...

Garanti yok. Değişim 550 lira başka bir problemde yok.

Cihazın garantisi yoksa telefon tamircisine verin. Genel olarak 250-300 lira arası anakart değişimi yapıyorlar. Ya da 2. el sağlam bir anakartı daha ucuza takabilirler. Tavsiyem imkânınız varsa asla masraf etmeyin. O cihaz artık ömrünü dolmuştur. Yeni bir cihaz alın. Onu da yedek cihaz olarak kullanabilirsiniz zor durumlar için idareten. Ya oyun cihazı olarak kullanın ya da android alanında tecrübe edinmek için yazılım deneyebilir ve uğraşabilirsiniz. En az 250-300 lira masraf yapacaksınız ve asla değmez o telefon için. Çünkü ilerde satmaya kalksanız 300-400 liraya ancak satarsınız yaptırsanız bile.
Son olarak geçmiş olsun...

Teşekkür ederim. Şu an Mi 6 alsam mı diye düşünürken Mix 2 göz kırpıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum

İki cihaz arasında aşırı derecede donanım özelliği farkı yok. Mevcut farklar ise günlük hayatta farkına varamayacağınız birkaç özellik sadece. Ama tasarım tamamı ile farklı. Bana kalırsa hem fiyat hemde performans açısından Xiaomi Mi 6 daha iyi. Ayrıca Xiaomi Mi Mix 2'nin ön kamerası alt tarafta ve kullanmak için ters çevirmek gerekiyor bence hiç pratik birşey değil. İlk başlarda sorun olmayabilir ama ilerde can sıkıcı bir hal alabilir bu durum.

Anladım. Peki bu fiyat aralığında başka öneriniz var mı? Yoksa Xiaomi en iyisi mi diyorsunuz?

Fiyat farkına en büyük etken garanti çeşididir. İthalatçı garantili ya da yurtiçi garantili ürünler arasında fiyat farkı var bildiğiniz gibi. Onu belirtirseniz daha iyi olur önerebileceğim cihazlar.
Şu an piyasada fiyat olarak 1900-2300 TL arası bir cihaz her türlü işinizi görür bana kalırsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…