qweqweqweqwe Hectopat Katılım 9 Temmuz 2015 Mesajlar 3 31 Temmuz 2015 #1 Lg g3 kullanıyorum. Şarj cihazım orjinal. Prize takınca USB'den şarj oluyormuş gibi görünüyor ve yavaş şarj ediyor. Lütfen yardım edin. Edit: Ayrica suan farkettim teli dik tutup sarja takinca duzgun oluyor Son düzenleme: 31 Temmuz 2015
Lg g3 kullanıyorum. Şarj cihazım orjinal. Prize takınca USB'den şarj oluyormuş gibi görünüyor ve yavaş şarj ediyor. Lütfen yardım edin. Edit: Ayrica suan farkettim teli dik tutup sarja takinca duzgun oluyor
B brk35 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 2.747 Makaleler 1 31 Temmuz 2015 #2 Farklı bir kabloyla denediniz mi? Sorun kabloda olabilir.
RageCub3 Hectopat Katılım 28 Temmuz 2015 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2015 #3 Kablo yada portlarda temassızlık olabilir. Kaliteli bir kablo ile denemeni tavsiye ederim.
Sociologist Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Kasım 2013 Mesajlar 2.783 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2015 #4 Sorun kabloda arkadaşımda da öyle olmuştu. Bende ise öyle bir sorun yok. Benim şarj cihazım ile denedik sorun yoktu.
Sorun kabloda arkadaşımda da öyle olmuştu. Bende ise öyle bir sorun yok. Benim şarj cihazım ile denedik sorun yoktu.
qweqweqweqwe Hectopat Katılım 9 Temmuz 2015 Mesajlar 3 31 Temmuz 2015 #5 brk35 dedi: Farklı bir kabloyla denediniz mi? Sorun kabloda olabilir. Genişletmek için tıkla... Deneyecegim en yakin zamanda Tesekkurler
brk35 dedi: Farklı bir kabloyla denediniz mi? Sorun kabloda olabilir. Genişletmek için tıkla... Deneyecegim en yakin zamanda Tesekkurler