LG G3-Z2-Note3-G2-S4 Hangisi alınmalı?

merve1963

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, siz olsanız hangi telefonu alırsınız ve o telefona uygun hangi kılıfı seçerdiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Note 3 var ama lg g3 alırdım adamlar tek seri üstünde yoğunlaşiyor güncellemelerde fazla beklemezsin cihaz zaten 10 numara.

Lg g3 ekran çözünürlüğü işlemciyi zora sokuyor hatta ekrandan tam verim alamıyorsun. Bu da ısınma ve bataryanın çabuk tükenmesi gibi problemler ortaya çıkarıyor. Bence xperia z2 almalısın. Diğerlerine oranla çok daha iyi bir stabiliteye sahip.

Ben bir telefona 700 liradan fazla vermenin mantıklı olmadığını düşünüyorum Asus Zenfone 5 alırım keyfime bakarım :) Tabiki bütçe meselesi param olsa gider Sony Xperia Z2 alırdım :)

Ben Note 3 kullanıyorum her haliyle memnunum bir sıkıntı yok. Z2 ile Note 3 arasında bir seçim yapmanızı öneririm. Su geçirmezlik ve toz geçirmezlik sizin için önemliyse Z2 yok değil diyorsanız Note 3 gerçi bu iki cihaz birbirine yakın özellikte. Bu siteden karşılaştırmasına bakabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı