Çözüldü Custom ROM LG G3'e LineageOS 18.1 TWRP ile kurulamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BuğraKaya

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI B450 Carbon Max Wifi
Ryzen 7 5800X
Corsair RGB RT 32 GB 3600 Mhz Ram
Asus Radeon RX5500XT 8 GB
Crucial 1TB SSD
400 WATT PSU
3X8 CM 6 BAKIR BORULU KULE TİPİ SOĞUTUCU
POWERBOOST X59 RGB KASA X6 12 CM FAN
LG G3 H855 geçti elime yedek telefon olarak tutmak istiyorum. LineageOS veya en az Android 10 olan bir ROM kurmak istiyorum. LineageOS 18 kurulumunda hata veriyor TWRP kurulu.

Sorunu TWRP son sürüm kurarak çözdüm.

Son düzenleme:
LG G3 H855 geçti elime yedek telefon olarak tutmak istiyorum. LineageOS veya en az Android 10 olan bir ROM kurmak istiyorum. LineageOS 18 kurulumunda hata veriyor TWRP kurulu.

Sorunu TWRP son sürüm kurarak çözdüm.
Dostum tam olarak hangi adımları izlediğin konusunda bilgi verebilir misin? Android 6 sürümünde bir LG G3'üm var. Bir yığın video izledim, başka başka şeyler okudum; biri diyor "Önce root gerekli." rootlamaya çalışıyorum olmuyor, başka bir yoruma gidiyorum "Bootloader kilidini kaldırmak gerek önce" diyorlar. Saatlerdir uğraşıyorum bir adım ileriye gidemedim. ben de en azından Android 9/10 olacak bir cihaza yükseltmeye çalışıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dostum tam olarak hangi adımları izlediğin konusunda bilgi verebilir misin? Android 6 sürümünde bir LG G3'üm var. Bir yığın video izledim, başka başka şeyler okudum; biri diyor "önce root gerekli." rootlamaya çalışıyorum olmuyor, başka bir yoruma gidiyorum "bootloader kilidini kaldırmak gerek önce" diyorlar. Saatlerdir uğraşıyorum bir adım ileriye gidemedim. Ben de en azından Android 9/10 olacak bir cihaza yükseltmeye çalışıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Geç gördüğüm için çok özür dilerim öncelikle. Ancak öncelikle LG G3 TWRP yazıp son sürüm kurman gerekiyor daha sonra XDA forumunda uygun ROM var onu indirip TWRP kurduktan sonra ROM olarak kurabilirsin XDA forumunda tam açıklaması var hatırladıklarım bunlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı