LG G4 2016 alınır mı?

Mrtcn277

Hectopat
Daha fazla  
Şu an kulladığım telefon beklediğimin fazlasıyla aşağısında kaldı bende artık değiştirmek istiyorum.
Telefondan beklediğim pek fazla oyun oynamasam da rahat bir sekilde oynamam genellikle whatsapp, facebook, instagram kullanıyorum önerir misiniz ? Birde uzun süreli bir kullanıcı olmak istiyorum.

2. olarakta A7 düsünüyorum şu anda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kapanma yok 2016'da ısınma her telefonda olduğu gibi var fakat normal yani havalarda sıcak elinde sıcak telefonun ısınması gayet normal. A7 göre batarya performansı beklemeyin. Performanslı telefon olduğu için birde yazılım sorunu olduğundan şarj biraz fazla bitiyor. Fiyatına göre performanslı telefon. Yeni güncelleme bekliyoruz şarj sorunu kalkacak diyorlar LG firması biraz sabredin diyorlar. Yani o sorunda kalmıyacak. 7.0 kesin gelecek telefona. 3 sene rahat getirecek telefon. Benim anlattığım doğru başka yerlerden alma laflara inanmayın. Kullanıcısıyım memnunum. 30 dk %60 şarjı doluyor. Yani 1 saat falan tam fulluyor şarjı. Yani erken bitsede hızlı şarj sayesinde beklemiyorsunuz.

A7 2016 alacağına zenfone 2 laser al o bile daha güçlü neredeyse. Full HD ekran koyup 2 çekirdeki Mali T720 koymuşlar telefona. Arayüzde kasmaz ise şanslısın :)

G4 gayet iyi telefondur rahatlıkla alabilirsin, ama GM5 Plus'ı da düşünebilirsin şu sıralar :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı