Doğmamış çocuğa don biçmenin anlamı yok açıkçası. Donanım konusunda geçmişteki ve günümüzdeki Android cihazların iyi olduğu tartışılmaz. Ancak 2 yıl sonra alet çöp oluyor. Abim Android önerisi istediğinde G3 alması gerektiğini ısrarla belirttim, kız arkadaşım "Android istiyorum" dediğinde Z2 almıştık. Hala donanım tartışıyor olmak bana zaman kaybı gibi geliyor. Telefonu allayıp pulluyorlar, içine gerçekten de dedikleri gibi her ihtiyacı karşılayacak donanımı ekliyorlar, "amiral gemisi" olarak adlandırıyorlar ancak güncellemeler, ek özellikler gelmeye başladıkça telefon Alzheimer hastası gibi elinizde çürümeye başlıyor. Ben BB 9900 Bold kullanıcısıyım. Yükseltme yapacağım zaman da tercihimi ortalama bir Windows Phone'dan yana kullanmayı düşünüyorum. 2 yıllık performans için 2000 TL -fiyatı her ne kadar belli olmasa da bu civarda olacağını düşünüyorum- vermem. Android kendi içinde sıkıntılı. Bunu görmemek için kör olmak gerek. Snapdragon 1810 dahi koymaları da uzun vadede sorunları çözmeyecektir. Evde yatan 2 yıl öncenin "amiral gemisi" Xperia SL da aynı şekilde düşünüyor.