LG G4 Alınır mı ?

Ercüment arkadaşım çok haklı konuşmuş donanımsal olarak s6 gibi telefonlar daha fazla şeyler vaad ediyor olabilir fakat 801 bile herşeye fazlasıyla yeterken 808 zaten çok fazla rakiplerinden 5 fps düşük alması hiç önemli değil çünkü 808 düşük güç tüketimli bir işlemci ve 810 la arasında yok denecek kadar az performans farkı var ne olursa olsun 1 ay sonra incelemelerden sonra herşey belli olacak fakat g3 ün üstüne bişey koyulmamış diyenler çok yanılıyorlar zaten rakiplerine göre ekran, tasarım, kamera, kullanıcı arayüzü ve pil performansı olarak fark atıcağı kesin hatta tartışmasız üstün ama 5 fps nin derdine düşecekler varsa bişe diyemicem kusura bakmayın

Alınmaz. Sistemsel özelliklerini araştırın. Diger firmalarla ayni fiyatta olmasına ragmen düşük kalıyor. S6 tavsiye ederim.
Son Attığım Yorumu Okumanı Tavsiye Ederim Hala s6 Diyorsan Yazık Sana

Lütfen yorum yapmadan önce bir araştır o kadar fark varki sana burda bir sayfa yorum yazarım ama sizin gibi samsung fanboyluğu yapanlara ne anlatsam boş

Doğmamış çocuğa don biçmenin anlamı yok açıkçası. Donanım konusunda geçmişteki ve günümüzdeki Android cihazların iyi olduğu tartışılmaz. Ancak 2 yıl sonra alet çöp oluyor. Abim Android önerisi istediğinde G3 alması gerektiğini ısrarla belirttim, kız arkadaşım "Android istiyorum" dediğinde Z2 almıştık. Hala donanım tartışıyor olmak bana zaman kaybı gibi geliyor. Telefonu allayıp pulluyorlar, içine gerçekten de dedikleri gibi her ihtiyacı karşılayacak donanımı ekliyorlar, "amiral gemisi" olarak adlandırıyorlar ancak güncellemeler, ek özellikler gelmeye başladıkça telefon Alzheimer hastası gibi elinizde çürümeye başlıyor. Ben BB 9900 Bold kullanıcısıyım. Yükseltme yapacağım zaman da tercihimi ortalama bir Windows Phone'dan yana kullanmayı düşünüyorum. 2 yıllık performans için 2000 TL -fiyatı her ne kadar belli olmasa da bu civarda olacağını düşünüyorum- vermem. Android kendi içinde sıkıntılı. Bunu görmemek için kör olmak gerek. Snapdragon 1810 dahi koymaları da uzun vadede sorunları çözmeyecektir. Evde yatan 2 yıl öncenin "amiral gemisi" Xperia SL da aynı şekilde düşünüyor.

Kesinlikle haklsıın android kendi içinde sorunlu ama telefon alacak bir kişinin o telefonun ömrünün max. 3 sene olacağını bilerek android alıyor olması gerekir zaten diye düşünüyorum telefon çöp olcak diye düşünenler varsa ciddi anlamda androidden uzak dursunlar çünkü sürekli yenilenen bir teknoloji var bunu yerine WP veya BB alabilirler elbette yada IOS tabi seviyorlarsa

Kişisel tercihimi söyledim ancak tekrar bakınca biraz dikte eder gibi olmuş gerçekten de. Yaklaşık 5 yıl LG KG270 kullanmış bir insandan ancak bu kadarı çıkıyor, mazur görün Kısacası söylemek istediğim şuydu; verdiğimiz paranın ömrü biraz daha uzun olmalı.

Ne yani Adreno 420 a rakip grafik kartinin Adreno 418 den daha iyi olduğunumu kanitlamaya çalışıyorsun ? S6 halen daha çok iyi telefon.

Son düzenleme:
Ne yani Adreno 420 a rakip grafik kartinin Adreno 418 den daha iyi olduğunumu kanitlamaya çalışıyorsun ? S6 halen daha çok iyi telefon.
Siz ne derseniz deyin ilerde kesinlikle karsilastirmalar yapilicaktir ve o zaman anliyacaksiniz

Siz ne derseniz deyin ilerde kesinlikle karsilastirmalar yapilicaktir ve o zaman anliyacaksiniz
Dostum uğraşma onla. Vaktine yazık. Arkadaş çekik gözlüler çetesinden. 808 kullanmak biraz bakıldığında çok mantıklı. Hemen aaaa Lg 810 kullanmamış vay salaklar diyordur arkadaş muhtemelen. 810'un sorunlu bir işlemci olduğunu cümle alem öğrendi artık. Hemen ısınıp performans kaybı yaratıyor ve 808'in gerisinde kalıyor. Ayrıca 808 bildiğim kadarıyla 20nm. Bu pil performansı olarak geri dönecektir telefona. Ha ben bir parmak izi okuyucu, stereo hoparlör, metal kasa bekliyordum. O bakımdan hayal kırıklığı oldu. Ben almam ama alacaklara hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…