LG G4 alınmalı mı?

ALMA. Kesinlikle artık LG'den bir şey tavsiye etmiyorum. Servisi rezalet, en küçük hatanda 1 ay beklersin. 40 gündür ürün değişimi için bekliyorum. Almayın, aldırmayın.
Biraz şans işi sanırım bu telefon işi

Biraz şans işi sanırım bu telefon işi

Sen ile arkadaşın aynı anda alır seninki 1hafta sonra bozulur , onunki hiç bozulmaz biraz şans işi dediğin gibi.

ALMA. Kesinlikle artık LG'den bir şey tavsiye etmiyorum. Servisi rezalet, en küçük hatanda 1 ay beklersin. 40 gündür ürün değişimi için bekliyorum. Almayın, aldırmayın.

Hangi garantide telefonun acaba ? 20 iş günü içerisinde paranı alma hakkın var ne olursa olsun.

Piksel Ticaret ve ben bunu dedim. Asıl LG'yi aradık ve 1 haftaya gelir dediler telefon. Bu haftada gelmez ise cıngar çıkaracağım.

Tüketici haklarına başvurmalısın sonucu ne olur tam bilmiyorum ama yeni telefon yada parasını alabilirsin , adını verdiğin yer kötü bir servis olabilme ihtimalide vardır.

40 gün ciddi bir süre al birde burdan bak yine bi kafa karışıklığı

Tüketici haklarına başvurmalısın sonucu ne olur tam bilmiyorum ama yeni telefon yada parasını alabilirsin , adını verdiğin yer kötü bir servis olabilme ihtimalide vardır.

40 gün ciddi bir süre al birde burdan bak yine bi kafa karışıklığı

Benimki evet kötü lakin telefon G2 belki çok umursamamışlardır. G4'de aynı sorunu yaşayan arkadaşıma 1 haftada yeni telefon verdiler. Yanlış yönlendirmek istemem lakin LG önermem bu saatten sonra.

Sorun telefonu verdiğin yerdede olabilir bu yüzden LG düşmanlığı başladı sizde

Sorun telefonu verdiğin yerdede olabilir bu yüzden LG düşmanlığı başladı sizde
Büyük ihtimal g4 alacağım inşallah bi sorun çıkmaz

Benimki evet kötü lakin telefon G2 belki çok umursamamışlardır. G4'de aynı sorunu yaşayan arkadaşıma 1 haftada yeni telefon verdiler. Yanlış yönlendirmek istemem lakin LG önermem bu saatten sonra.
Teşekkür ederim bilgilendirme için

G4 kamerası çok güzel. S6 var arkadaşta almadan önce onun telefonla foto çekilirdik. Bu telefonu aldım benim telefonla çekiliyoruz. Canlı ve doğal fotoğraf çekiyor. 20 gün oldu sorun yok. Yengemde beğendi kendisinede aldı. Samsung kullanıyordu LG geçiş yaptı. 3 senedir LG toparladı kendini zaten Samsung satışlarıda geçen yıla göre düşük. Önceden Samsung iyidi şimdi adam akıllı telefonlar çıkınca hem kaliteli hem uygun olunca düşüş yaşadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…