LG G4 alınmalı mı?

S6 Al, G4'den çok daha stabil ve iyi bir cihaz. Performans olarak da daha yüksek bence. LG Gerçekten bu ara saçmalıyor, G3 fiyaskosundan sonra S5'e geçince rahatladım. Servisleri şarj olmayan G2'mi sıfırlayıp geri yollamıştı. Şimdi ise arkadaşımın 5-6 aylık G4'ünde Ghost Screen olayı var. LG Kronik sorunlardan kurtulamadı. Bulaşma LG'ye derim, S6 al.

Boş konuşup insanların beyinlere girmeye çalışmayın. S6 kullanan arkadaş telefonun hiç ama hiç memnun değil. G3 kötü G4 de G2'nin devamı. Üst performanslı amiral gemisi telefondur. Ben kullanıyorum yağ gibi akıyor. Yengem Samsung kullanıcısı telefonu beğendi kendisinede aynısını aldı. Note 4 ya da Note 5 dersen anlarım S seri berbat telefon. 2 sene sonra ipi kopan seriler. LG en az 3 - 4 sene güncelleme alan sağlam telefon. 3 seneye kendini toparladı. Samsung kötü demiyorum fakat LG ile böyle konuşamazsınız.

LG Bana çok çektirdi, G2de de G3de de beni memnun edemedi bir süre sonra. Kronik sorunlardanda kurtulamayan bir firma.

S6, G4'den daha iyi, S serisine berbat demek saçmalık. S serisi ile NOTE serisi aynı kalitededir. LG firması kronik sorunları fazla olan bir firmadır, ben kendimde LG kullanıcısıyım. Android tarafında Google destekli telefonlar hariç 3-4 yıl güncelleme alan telefon yok, yanlış bilgi verme. Android tarafında güncelleme desteği 2 yıldır, güncelleme fazla kafaya takılacak bir durum değil. G4, S6'nın rakibi olacak düzeyde değil.

Samsung koruyucuları var kaçın. Sizde haklısınız efendim.

G4 kullanıyorsun diye kendi modelini yüceltme, neyin ne olduğunu senden iyi bilirim. Bende LG kullanıcısıyım, gerçek ne ise onu söylerim.
Bir kere Samsung efsane telefon değil en iyi ismini bırakan Nokia. Samsung da düşecek ilerde gör. Geçen sene göre satışları düşük. Hiç alakası yok G2 de kullandım Samsung'da kullandım. Herkesin fikri ayrı bu kadar ağır lafa ağır lafla karşı veririm. Anladın inşallah kardeşim. Her yerede aynı lafı yazma.

Telefon pazarında Samsung piyasada açık ara lider, LG ilk 5'de bile bulunmuyor, Samsung çok daha büyük bir firma, Samsung sadece telefon üretmiyor. Monitör, telefon, saat, notebook, bellek, SSD, HDD, TV, Ev aletleri, iş makineleri gibi bir sürü alanda hizmet veren bir firma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…