LG G4 Aşırı Ghost Screen Sorunu

Lütfen herkes deme bizde yok.
Yazılımsal diye tutturmuşsunuz. Bunun yazılım ile alakası yok yazılım ile alakası olsaydı Samsung'da AMOLED için aynı şeyi söylerdi. AMOLED'de de burn in sorunu var garantiniz varsa telefonu veriyorsunuz ekranı değiştirip size telefonu teslim ediyorlar bu da ekranla alakalı bir durum daha fazla üstelemeyin yazılımsal diye. Hem neden bir yazılım ekranda silik leke bıraksın açıklarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Haydee uzatma çamur atmaktan başka bir şey bilmiyorsunuz. Bizde yok işte kardeş sürekli Samsung'cu olduğun burada belli devamlı Samsung'dan örnek veriyorsun. Biz bilmiyoruz sanki...

Not: Bu konunun Samsung'la alakası yok. Samsung'da LG'de kötü telefonlar değil 2 telefonda güçlü telefonlar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu sorun yazılımsal değildir saçmalamayın. Yazılımsal olsa, ekranda iz olduğunda ekran görüntüsü çektiğimizde görürdük. Bazı G4 serilerinde bu sorun var, sizde de olmayacak diye birşey yok. LG'de genelde 1 yıl kullandıktan sonra kronik sorunlar başlayabiliyor.

İfadeler: AT7
Peki siz kullandınız mı telefonu?

Son düzenleme:
Ben tartışma uzamasın diye cevap atmamıştım. Sizlerin attığı iyi oldu.
Hala laf anlatamıyoruz kullandın mı diyor. Evet kullandım! Arkadaşımda var ve aynı şey oluyor. Uzatmayın gidip başka forumlarda bakın bilen donanımsal bilmeyen yazılımsal der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…