Utku Karahüseyin
Hectopat
Daha fazla
Selam arkadaşlar. Benim Lg G4 telefonum var ve onu garantiye yolladım. Marshmallow yükledikten sonra ısınma sorunu olmuştu o yüzden yolladım ve ısınma sorununun bataryadan kaynaklandığını söylediler bana yetkili servisi aradığımda. Batarya siparişi vermişler haftaya değişim yapılacakmış. Ben müşteri hizmetlerini aramıştım telefonu garantiye vermeden önce telefonu yeni aldığım için belki sıfırıyla değişim hakkı olur diye bana müşteri hizmetleri '' eğer telefonunuzda donanımsal bir parça değişikliği söz konusu olursa ve telefonunuzu alalı daha 6 ay olmadıysa sıfırıyla değişim hakkınız yasal olarak bulunuyor. '' demişti.Ben telefonu alalı daha 4,5-5 ay oldu. Bunu yetkili servise söylediğimde bana batarya değişimi bunun dışında tutuluyor bu yüzden sıfırıyla değişim yapılamıyor dedi. Bensize sormak istedim böyle bir şey var mı? Biraz önce müşteri hizmetlerini aradım bu konuyu sormak için benden telefonumun mail adresini istediler. Ben Kayseri'de okuyorum telefonun faturası da Samsun'da olduğu için söyleyemedim. Annemin işten çıkıp eve gitmesini bekliyorum mail adresini söylemesi için tekrar arayacağım müşteri hizmetlerini ama o vakte kadar bilgisi olan arkadaşlardan yardım istemek için bu konuyu açtım.