- Makaleler
- 6
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Merhaba. Az önce telefonu şarja taktım ve tam telefon şarja taktığımda telefon kapandı. Sonra gittim ve bir süre sonra geldiğimde aşağıda bulunan fotoğrafa denk geldim. Ne yapmam gerek? Telefonu kapatıp açsam bir şey olur mu ya da bataryayı çıkarsam? Firmware Update olmamasına rağmen neden böyle bir şey oldu? Kablo veri transferi yapsa kablodandır demek isterdim ama bilgisayarda denediğimde telefonu görmedi. Başka kablolar gördü.
Technopat yine aynı durumda. Turbox konusu 10 dakikada 3. sayfasına ilerlerken benim yardım istediğim konu 10 dakikada 3 görüntüleme aldı. Eski telefonumu Brick ettiğim için böyle olaylarda çok stres oluyorum. ( Neyse ki düzeltebilmiştim. ) Kendimce risk alıp bataryayı sök-tak yaptım ve düzeldi.
Technopat yine aynı durumda. Turbox konusu 10 dakikada 3. sayfasına ilerlerken benim yardım istediğim konu 10 dakikada 3 görüntüleme aldı. Eski telefonumu Brick ettiğim için böyle olaylarda çok stres oluyorum. ( Neyse ki düzeltebilmiştim. ) Kendimce risk alıp bataryayı sök-tak yaptım ve düzeldi.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: