LG G4 Beat ROOT sorunu

iksbaks

Hectopat
Makaleler
3
LG G4 beat cihazıma root atamıyorum. Kingroot denedim fakat cihaz ile uyumlu olmadığını söyledi. Ben de bilgisayardan denedim fakat bilgisayarda cihaz gözükmedi (normalde gözüküyor programda gözükmüyor) ne yapabilirim arkadaşlar? Başka program öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kingroot gibi çöp uygulamalarla veya bilgisayardan root atılmaz. Ayrıca bilgisayarda telefonunun gözükmesi için telefonuna uygun USB(ADB/Fastboot) sürücülerini indirmen gerek ve telefonunda geliştirici seçeneklerinden USB hata ayıklamayı aktifleştirmen gerek. Custom Recovery atman gerekir root için, bunun için de genellikle bootloader kilidini kaldırman gerekir. Daha sonrasında telefonuna TWRP gibi bir Custom Recovery flashlarsın, Magisk ZIP dosyasını dahili depolamaya atarsın ve TWRP menüsünden ZIP'i flashlarsın. Bunları yapacak bilgin yoksa bu işe kalkışma. Çoğu insan ana telefonuna root veya ROM atmaz, genelde eski telefonlara eğlence için yapılır bu işler.

Hocam gerekli bilgiyi vermişsiniz. Konusunu görmüşken yenisini açmak yerine buradan sorayım dedim. Dediğiniz şekilde ROOT atmıştım ben ama bir gariplik var gibi. Uygulamaya baktığımda cihaz ROOT'lu diyor. Ancak eskiden başka cihazda kullanabildiğim bazı uygulamalar sorun çıkartıyor. Bu benim paronayaklığımdan mıdır? Yoksa yarım ROOT tarzı bir olay var mıdır? Cahilliğime verin. Pek bilgim yok bu konularda. Cihazım Galaxy C9 Pro.

Root Checker root'lu diyorsa cihaz root'ludur fakat hangi root yazılımı ile root attınız, hangi cihaza root attınız, hangi uygulamalar sorun çıkarıyor? Bu soruların cevabını yazdığınız yeni bir konu açarsanız daha çok kişi yardım edebilir.

Teşekkürler hocam. Cevabımı aldım sanırım konu açmama gerek kalmadı. TWRP kullanarak ROOT atmıştım. Büyük ihtimalle eskiden diğer cihazda çalışan uygulamalar şu an güncellendiği için sorun çıkarıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…