Lg G4 Beat Uygulamaları Sd Karta Taşımak

KingofAngband

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba bugün Lg G4 Beat satın aldım. Kamerada sd karta taşıma özelliği var ancak normal uygulamaları telefonun kendi hafızasına değil de sd kartta kullanmak istiyorum 16gb ek hafıza var.(Bilmiyorum tabii nasıl yapılacağını) Ayrıca indirmelerimin vb. şeylerin de oraya yapılmasını istiyorum. Yardımcı olacak herkese teşekkürler şimdiden.

Hocam sd kartınız mı 16 gb, yoksa telefonun harici hafızası mı? Uygulamaları taşımak için ayrı bir hafıza kartı gerekiyor. Telefon hafızasına taşıyamıyoruz. Taşıma işlemini de ayarlar-uygulamalar diyerek istediğiniz uygulamayı seçerek seçeneklerde sd karta taşı şeklinde bir buton göreceksiniz. Ek olarak bunu yapan programlarda var play storedan edinebilirsiniz.

Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum gittim 16 GB lık sd kart aldım bu defa da uygulamarı sd karta kurmuyor indirme yarıda kalıyor. Ne anlamı kalıyor ki sd kartını almamın. Üstelik android 6.0 güncelledim. Program kurmadan nasıl yapabiliriz yardımcı olursanız sevinirim...

Telefonun kendi hafızası 8 gb ek olarak 16gb hafıza almıştım ayarlardan dediğiniz gibi yaptım oldu teşekkürler.

Aynı telefonu bende kullanıyorum kardeşim. Sana zahmet bana da yardımcı olda bende çözeyim. Kurtulayım bu dertten...

Storage&Usb kısmında cached datada çok fazla birikme oluyor onu boşaltmalısınız, ayrıca whatsapp da her gün sohbetlerin geçmişini aldığı için en son alınan geçmiş haricinde diğerlerini silip yer kazanabilirsiniz. Uygulamaları sd karta taşımaya gelince; onu yaptığımda uygulamalarda hatalar vb. bozulmalar ortaya çıktığı için kullanmıyorum artık, fotoğraflarınızı filan da sd karta taşırsanız yeterince boşluk kalacaktır hafızanızda.

ARKADAŞLAR BEN LG G4 BEAT KULLANIYORUM FAKAT BU SON GÜNCELLEMEYLE (6.0) UYGULAMALARDA SD KARTA TAŞI SEÇENEĞİ ÇIKMIYOR LÜTFEN YARDIM EDİN.. <3

ayarlar nerde rica etsem güzel bır sekilde anlatırmısınız telefonum aynı durumda 8 gb bnde 16 gb sd kartı aldım ama okumuyor telefon

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı