LG G4 Root Atılmalı mı?

Merhaba. Telefonu yaklasik 1 ay once aldim root ozelliklerine ihtiyacim var bazi progrlarda fakat korkuyorum herhangi bir zarar gelirse garanti disi kalir diye. Sevgili @Ali Güngör'den yardim istiyorum. Apk yoluyla root mevcut mu ve bu konu hakkinda biraz aciklama yaparsaniz sevinirim.

Ayrica yeni olay oldu, sarj aletinin ucu adaptorun kirildi. Yarin gidip alacagim yeni sarj aleti ayni modelinden fakat su anlik USB kablosunu baska bir Samsung'un adaptorune takip kullansam sarj etme suresi farki olur mu? Kendi sarj aleti 5V 1.8A Samsung'unki de 5V fakat 2.0A patlar falan diye korkuyorum acikcasi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Root konusunda birşey demeyeceğim. Şarj konusunda tabiki her zaman orjinal önerilir. Fakat patlamaz. Kullanabilirsiniz.

Amper değeri ne kadar yüksek ise o kadar hızlı şarj olur.

LG'de Root attıktan sonra herhangi bir sıkıntı yaşadığında Stock Rom yüklediğin zaman garanti kapsamına geri giriyor diye biliyorum. Tabi G4'de bu değişmiş olabilir.

İnternette farklı Root rehberleri var onlara bakarak Root atabilirsin, bu arada Root atarken telefonun modeline dikkat etmeni öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…