LG G4 Root Atmak

OkanTds

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar internette çok araştırdım fakat bir türlü bu cihazın root atılış rehberini veya dosyasını bulamadım.

Özellikle @Recep Baltaş ve @Ali Güngör yardım ederseniz sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
One Click Root kullanabilirsiniz. Yapmanız gereken önce USB hata ayıklamayı etkinleştirmek, güvenlik ayarları altında bilinmeyen kaynaklardan gelen uygulamalara izin vermek ve ardından oneclickroot.apk dosyasını buradan indirerek How To Easily Root LG G4 sisteme yüklemek. Adımları takip edin, kolay gelsin.

Teşekkürler deneyeceğim. Sonucu tekrardan düzeltme olarak bildireceğim.

Düzeltme: Sistem ücretli üyelikle çalışıyormuş. Apk yoluyla deniyorum.

Apk yoluyla da olmadı. Bir türlü root atamadım şu cihaza.

Aynı sorun bende de var cihazın avrupa ve amerikada operatör versiyonları da olduğu için bir kaç çeşiti var bazılarına root atmak daha da zormuş xda forumda bir kaç yöntem var ama herkesin kolayca yapabileceği yöntemler değil tehlikeli =) başka bilen var mıdır acaba şu cihaza bi el birliğiyle root atsak ? :)

Konuyu hortlatıyorum ama ilgilenen arkadaşlar için yardımcı olur belki. Bootloader ı unlock ettikten sonra rahatça root yapılabiliyor g4 e ben yaptım bi süre başka romlar kurup kullandım hepsinde g4stock kamerasını aradım o yüzden geri döndüm. Şanssızlığıma g4 kronik anakart problemi benim cihazda da varmış garantiye verdim bootloader kilidi açıktı yine de sorun olmadı kapalı bi halde yeni anakart takıp yolladılar.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı