LG G4 Volte Ayarı Sorunu

l0kan1

Megapat
Merhabalar. LG G4 kullanıcısıyım ve Volte özelliğini kullanamıyorum. Oparatörüm Turkcell ve cihazımı destekliyor. HDSES yazıp 2222'ye gönderdim ve aktifleştiği hakkında mesaj geldi. Mobil veriyi 4.5G'ye ayarlamama rağmen Volte özelliği aktifleşmedi. Yaklaşık bir haftadır uğraşıyorum önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayni problem bende de mevcut fabrika ayarlarina döndüm ayarlar yaptim fakat güncellemesi gelmedi.
Araştırdım özel güncelleme diyorlar acaba kişiye özel bir kere mi guncelleme geliyor.

Bütün G4 kullanıcılarında bu sorun var ve bilgi alacağımız hic bir kaynak mevcut değil. Umarım biri bu konuda bizlere yardımcı olabilir

Sorun bende yoktu yanlış yazılım yüzünden hard reset atmak zorunda kaldım. Şimdi de kullanamıyoruz. LG, operatörle konuşun diyor hiçbirşey bilmiyorlar robot gibi konuşuyorlar.

Son düzenleme:
Ben vodofondan aldım (LG garantili) 13.05.2016 tarihinden güncelleme geldi ve volte özelliği aktif oldu. Bir arkadaşım internetten ucuz olsun diye italatcı garantili aldı ve günceleme gelmedi volte özelliği açılmadı. Alttaki incelememi izlerseniz iyi olur. İYİ GÜNLER

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benimde aktifti fabrika ayarlarına ihtiyaç duyduğunda gör aktif olacak mı. Benimde Turkcell aktifti reset attım sonra kullanamaz oldum birdaha. LG aradım kız çıktı anlamıyor yok bilmem Türk Telekom da var diyor var ise reset atmadan önce Turkcell ile aktif kullanıyordum. Anlamıyor birşeyler uyduruyor. Telefonu yüzüme kapattı böyle terbiyesizlik mi olur anlamıyorsan başkasını bağla. Telefon iyi müşteri hizmetleri kötü. Operatörümu aradım aktif dedi şebekeyi bile güncelledi ne olur olmaz diye sorun aynı üzerinde çizgi var tıklıyorum tepki yok.

Son düzenleme:
Aynı olay benimde başıma geldi. Nasıl bi yol izlememiz lazımki g4 kullanıcılarına ilaç gibi gelelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…