LG G4 Yavaş Şarj Sorunu

1.30 saat normali zaten yavaş değil ki, benimki 3 saati falan buluyor ondan sordum.

3 lü prize takıyorum sorun olur mu acaba. Telefonun tüm parçaları orjinal.

3lü prizden yavaş dolması normal. Gelen elektrik bölünüyor. Tam şarj hızını test etmek istiyorsan telefonu kapatıp direk prize tak şarj aletini.

3lü prizden yavaş dolması normal. Gelen elektrik bölünüyor. Tam şarj hızını test etmek istiyorsan telefonu kapatıp direk prize tak şarj aletini.
Evet bende 3'lü prizden şarj ediyordum, priz bozukmuş . Prizi değiştirdim sorun çözüldü ama telefonun batarya performansı zaten düşük. Hem yavaş şarj oluyor hem şarjı çabuk bitiyor.

Son güncellemeyi kurdunuz mu ?

Benim telefonun orjinal şarj aleti bariz bir şekilde yavaş şarj ediyor. Yarım saatte %10 falan. Turkcell T50 şarj cihazıyla denedim hızlı şarj oluyor. Şarj cihazı tavsiye edebilecek arkadaşlar var mı? Orjinal mi alsam acaba? Linkte ki Sony şarj cihazı hızlı şarj ediyormuş. (Orjinali 1.8Amper Sony 2.1 Amper.) Kullanan var mı, tavsiye eder misiniz?

Sony CP-AD2 USB AC Şarj Adaptörü (Universal Micro USB Kablo Fiyatı

Bence telefonu teknik servise götürmenizde fayda var.

Arkadaşlar sorun şarj kablosundaymış. Linkini verdiğim sony şarj cihazının kablosuyla orjinal şarj cihazı da normal şarj etmeye başladı. 10 dk'da %12 doluyor şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…