Executioner
Megapat
Daha fazla
Telefonum H815TR model. Geçen ekim ayında pilimi ve şarj aletimi yenilemiştim. Şarj aletini etiget diye bir siteden aldım, yorumlar çok olumluydu. 2 ay kullandıktan sonra durduk yere şarj süresi 3 saate çıktı. Bir süre sonra bu süre gittikçe arttı. 4 saate ulaşınca sorun şarj aletindedir diyip aldığım yere gönderdim ve onlar da sadece adaptörü değiştirip geri göndermişler. Fakat sorun düzelmedi. Şu anda şarj süresi 4 saatin üzerine çıkmış durumda ve kafayı yiyeceğim. Kafasına göre 3 saate indiği de oluyor arada.
Telefon 3 kez servis gördü. Bootloop, ghostscreen,ısınma,şarj sorunu vs. her sorunu yaşadım. Telefonu servisten en son aldığımda cihazı fabrika ayarlarına döndürmüşlerdi,hala o şekliyle kullanıyorum. Uzun zamandır oyun vs. yüklemedim,hiç güncelleme de yapmadım. Artık kullanmaya da korkar oldum zaten.
Malatya'da oturuyorum,burada bir servis vardı ancak geçen aylarda servis özelliklerini sonlandırmışlar,yanlarına gittiğimde ilgilenmediler. İstanbul'daki Vintek elektroniğe mi göndersem cihazı? Güncellemeye yapsam ya da tekrardan fabrika ayarlarına alsam sorun düzelir mi sizce?
Telefon 3 kez servis gördü. Bootloop, ghostscreen,ısınma,şarj sorunu vs. her sorunu yaşadım. Telefonu servisten en son aldığımda cihazı fabrika ayarlarına döndürmüşlerdi,hala o şekliyle kullanıyorum. Uzun zamandır oyun vs. yüklemedim,hiç güncelleme de yapmadım. Artık kullanmaya da korkar oldum zaten.
Malatya'da oturuyorum,burada bir servis vardı ancak geçen aylarda servis özelliklerini sonlandırmışlar,yanlarına gittiğimde ilgilenmediler. İstanbul'daki Vintek elektroniğe mi göndersem cihazı? Güncellemeye yapsam ya da tekrardan fabrika ayarlarına alsam sorun düzelir mi sizce?
Son düzenleyen: Moderatör: