LG G5 + 360 Cam Almak

Keremstein

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Vodafone'nin kampanyası var LG G5 alana 360 Cam veriyor. Ben de alacağım doğru yapmış olurum değil mi ? Ne de olsa LG G5'i seviyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
En kral telefon G5 dir kardeşim haklısın ama operatörler indirim yapacağı yerde en az 500 lira bindirim yapıyorlar haberin olsun. En iyisi hepsiburada'dan 1800 liraya direk satın almaktır ama karar senin tabi. Alırsan hayırlı olsun inşallah

Son düzenleme:
24 ay olması gerekli. Bende LG telefon aldım geçen yıl. Kırıldı hala ödüyorum babam sağolsun ödetiyor ödemediğim an bursumdan kesiyor.

Sıvı temasında garanti dışı kalıyor. Servislik bir durumda gidip veriyorsun bayisine. Yada kargoluyorsun.

Hocam benmi çok şanslıyım yoksa telefondamı var bi keramet bilmem ama geçen sene telefon (LG G3) su geçirmez kılıfın delinmesi sonucu yarıya kadar deniz suyuyla dolmuştu. Farkedince kabaca havluyla kurulayıp kullanmaya devam ettim ve hala ilk günkü gibi sorunsuz çalışıyor. Ama denemenizi kesinlikle tavsiye etmem. Bana olmadı diye başkasınada olmaz diye bişey yok sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…