M mrfalcon Kilopat Katılım 19 Kasım 2018 Mesajlar 78 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2019 #1 LG G5 telefonum bataryası kendi kendine düşmeye başladı. Ben de yeni bir batarya almaya karar verdim. Daha önce bir yerden alıp tavsiye edecek olanlar var mı? Örnek bir site buldum deneyen var mı? LG G5 Orjinal Batarya Fiyatı ve Özellikleri ayrıca Lg G5 Batarya Bl-42d1f Lg Türkiye Garantili - n11.com Son düzenleyen: Moderatör: 17 Şubat 2019
LG G5 telefonum bataryası kendi kendine düşmeye başladı. Ben de yeni bir batarya almaya karar verdim. Daha önce bir yerden alıp tavsiye edecek olanlar var mı? Örnek bir site buldum deneyen var mı? LG G5 Orjinal Batarya Fiyatı ve Özellikleri ayrıca Lg G5 Batarya Bl-42d1f Lg Türkiye Garantili - n11.com
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.036 Çözümler 86 17 Şubat 2019 #2 Servis harici satılan ürünleri muadil ürün olarak değerlendirmek pek yanlış olmayacaktır, çoğu orijinal olduğunu söylüyor zaten ama değil.
Servis harici satılan ürünleri muadil ürün olarak değerlendirmek pek yanlış olmayacaktır, çoğu orijinal olduğunu söylüyor zaten ama değil.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.506 Makaleler 35 Çözümler 78 17 Şubat 2019 #3 Yorumları okursanız çoğu eski bataryanın bundan bile daha iyi olduğunu yazar. Çoğu orijinal değil. Tavsiyem uygun fiyatlı olarak DEJI marka alternatif bir marka ürününü kullanabilirsiniz. Lg G5 Mucize Batarya Deji Onun dışında yetkili LG servisini arayarak fiyat bilgisi alabilirsiniz.
Yorumları okursanız çoğu eski bataryanın bundan bile daha iyi olduğunu yazar. Çoğu orijinal değil. Tavsiyem uygun fiyatlı olarak DEJI marka alternatif bir marka ürününü kullanabilirsiniz. Lg G5 Mucize Batarya Deji Onun dışında yetkili LG servisini arayarak fiyat bilgisi alabilirsiniz.