LG G5 batarya tam oturmadı

Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 3470 4.0 GHZ O.C -SAPPHIRE NITRO+ RX 580-16 GB RAM-GIGABYTE GA-Z77X-UD3H-240+120 SSD SNOWMAN M200 600W +80 PSU
İPHONE 6S 64 GB
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. 1 hafta önce LG G5 cihazıma Deji mucize batarya aldım orijinale nazaran çok güzel performansı var, beğendim ama alt kısım modüler kısma taktığımda tam oturmuyor. Sallanıyor ve girerken biraz zor oturuyor. Orijinal çok rahat tık edip oturuyor,4.5 kez çıkar tak yapmışımdır. Başka yapmadım. Sebebi nedir? Batarya mı kaynaklı? Alt modüler kısım mı kaynaklı? Teşekkürler.

5 6 ay kullandıktan sonra bataryanın performansını buraya tekrar yorumlarsan sevinirim. Genelde performansı bu kısa sürüyor.

Cihazım bozulmazsa sizin için yazarım sizde mi G5 kullanıyorsunuz cihazı 2016 Mayıs'ta aldım ve bataryası şimdi taktığımda yüzde 23'te kapanıyordu bu yüzden aldım.

Ben telefon değiştirmeden önce almayı düşünüyordum ama telefon değiştirdim. Sadece merak benimkisi.

Peki sizin için yazacağım eğer bozulmazsa😊

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı