Ruter Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 3.174 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2016 #1 Arkadaşlar lgdestek.net android N OTA'ya gelmedi LG Bridge üzerinden indirebilirsiniz diyordu. İndirdim kurdum. Çok güzel. Ama Webtekno LG PC Suite üzerinden indiriliyor diyor. Şimdi hangisi LG'nin programı?
Arkadaşlar lgdestek.net android N OTA'ya gelmedi LG Bridge üzerinden indirebilirsiniz diyordu. İndirdim kurdum. Çok güzel. Ama Webtekno LG PC Suite üzerinden indiriliyor diyor. Şimdi hangisi LG'nin programı?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2016 #2 LG PC Suite, LG'nin uygulamasıdır.
Ruter Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 3.174 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2016 #3 Peki ya Bridge?
MrClutchh Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Mayıs 2013 Mesajlar 1.723 Makaleler 2 Çözümler 3 6 Aralık 2016 #4 5 dakikalık araştırmam sonucunda, LG Bridge; LG cihazları tek bir programla yönetmeye yarayan bir araç. Mesela, Samsung Smart Switch gibi.
5 dakikalık araştırmam sonucunda, LG Bridge; LG cihazları tek bir programla yönetmeye yarayan bir araç. Mesela, Samsung Smart Switch gibi.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2016 #5 Bridge daha önce hiç duymadım açıkçası.
MrClutchh Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Mayıs 2013 Mesajlar 1.723 Makaleler 2 Çözümler 3 6 Aralık 2016 #6 BERWAR dedi: Bridge daha önce hiç duymadım açıkçası. Genişletmek için tıkla... Kies-Smart Switch gibi olabilir. Samsung eski cihazlarına Kies, yeni cihazlarına Smart Switch ile destek sağlıyor.
BERWAR dedi: Bridge daha önce hiç duymadım açıkçası. Genişletmek için tıkla... Kies-Smart Switch gibi olabilir. Samsung eski cihazlarına Kies, yeni cihazlarına Smart Switch ile destek sağlıyor.
Ruter Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 3.174 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2016 #7 Allah Allah. Lgdestek.net hiç duymadınız mı acaba?
MrClutchh Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Mayıs 2013 Mesajlar 1.723 Makaleler 2 Çözümler 3 6 Aralık 2016 #8 LG telefon kullanmıyorum. Pekte ilgim yok markaya karşı. O yüzden pek araştırma gereği duymuyorum.