LG G5 şikayetlerini inceleyin bence karar verirsiniz zaten. Daha iyi marka model alabilirsiniz o fiyata. Benim de heves ettiğim telefondu ama şu an LG düşünmüyorum kesinlikle.
LG G5 kullanıyorum. Ghost screen sorunu dışında oldukça iyi bir telefon. Pil ömrü fena değil. Kamerası epey başarılı. Performans olarak fazla fazla yetiyor. Ekranı da oldukça güzel ve canlı renklere sahip. Ama ghost screen sorunu var. Beni çok etkilemez diyorsanız alınabilir. Ama şahsen ben almazdım.
Alıpta sorunlu bir şekilde kullanmaya asla değmez. G5'i bırakın, hiçbir yakınıma herhangi bir LG modeli aldırmıyorum ben kesinlikle. Alıpta sorunlarıyla uğraşıp, bana sövmesini istemem.
G5 ben çok seviyorum. Mavi filtre yüklerseniz Ghost Screen olmuyor. Her şeyiyle tam bir amiral gemisi. Benim tavsiyem G5 olurdu. iPhone 6 kesinlikle öneremem.
G5 öneririm. Sorun çıkarsa servis ücretsiz değişim yapıyor. Ama yavaş ve niteliksiz işçiler yok değil...
Onun dışında OP3T ve Mi6 bakabilirsiniz. İyi bir piyasa araştırması ile 2000 liraya mevcut.