LG G5 Kamera Kasma Sorunu

technofan

Kilopat
Daha fazla  
Kullanmış olduğum LG G5 telefonumun kamerasında kasmalar tespit ettim. Parlak yerlere ve canlı renklere bakarken bir sıkıntı olmuyor fakat gündüz de olsa koyu yerlere ( kahverengi, siyah ) kamerayı çevirdiğinizde kasmaya başlıyor. Tahminen 30 fps den 15 fps e düşüyor. Bu olay fotoğraf çekmeden kamerayı oynatmaya başlayınca oluyor. O koyu yerleri çekerken de bir süre gecikmeyle çekiyor haliyle. Sizce bir sıkıntı var mıdır ?

Bu sorunun tam olarak ne kadar şiddetli olduğunu bilmiyorum ama bahsettiğin şeyler çoğu telefonda oluyor, en azından benim deneyimlediğim telefonlarda. O ışığın az olmasından dolayı görüntüyü düzgün çekebilmek için isodur pozlamadır gibi işler yapıyor ve bunlar da işlemciyi meşgul ediyor. Bu işlemler gündüz ışığında çok kısa sürüyor çünkü yeterince ışık giriyor. Diğer türlü eğer aşırı ise bu durum birden fazla sebebi olabilir; depolama alanının azalması, uygulamaların işlemciye yük bindirmesi, virüs. Ama yine de bence sen biraz evhamlı davranıyorsun.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı