LG G5 kullanılabilir RAM miktarını yükseltme

aydinmutlu

Hectopat
Telefonumda toplam RAM miktarı 3.8 GB görünüyor ama kullanılabilir RAM 1.2 civarlarında oluyor hep. Geri kalan RAM'i cihazın kendi mi kullanıyor? Bu kullanılabilir RAM'i arttırma imkanım var mı? Telefonum çok ısınıyor ve kasma oluyor.

Capture+_2018-07-16-12-10-04.png

Uygulamaların geçici dosyaları ve sistem tarafından meşgul ediliyor. RAM'i boşaltmak performansı artırmaz. Bekleme sürelerinizi uzatır.

Sistem RAM ayarlarını, kullanım oranlarını otomatik yapar. Yer gerekirse açar gerekmezse bırakır. Sen bence hiç uğraşma onlarla. Yer açsan bile sistem o uygulamaları geri açacak ve yine dolacak RAM

Ben bir RAM darboğazı görmüyorum. Kullanabilir değeriniz gayet iyi. Kullanmadığınız uygulamaları kaldırabilirsiniz. RAM yönetimden hangi uygulamanın ne kadar RAM harcadığını takip edebilirsiniz.
Benim 450 MB RAM kullanım alanım var fakat kasma yapmıyor. Android onu sistemsel olarak ayarlayabiliyor. Isınma sorunu havaların sıcaklığından kaynaklanabilen bir durum ayrıca.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı