Lg G5 mi, Sony Xperia Z5 mi, Note5 mi, S7 edge mi?

sony galiba günceleme yaptı z5 z3
Evet güncelleme geldi. Kamera arayüzünün tamamen değiştiği söylendi fakat tek bir değişiklik dahi olmadı.

Benim G5'de en beğendiğim yenilik yeni arayüz oldu. Rekabet etmesi için G5'in daha uygun bir fiyattan satışa sunulması lazım. Fakat G5, S7 ile aynı fiyat politikasına sahip olacak.
Eskiye bakarsak LG fiyatlarını sonradan düşürmeye başlıyor. Marka kalitesinden dolayı dediğiniz gibi biraz daha düşük olması gerekiyor.

Performansı eşit sayarsak' Antutu aynı. Batarya konusunda ve Type-C konusunda haklısınız ama bence bunlar bu kadar büyük özellikler değil. G5'in kendine özel özellikleri nedir açıklar mısınız? Ve çıkarılabilir modüller nedir?

Söyledim ya. Çıkarılabilir batarya, modüler tasarım, Cam Plus, Hi-Fi Plus.

@mhmt43 Z5'e güncelleme geldi diye Z5 alınacak gibi bir durum söz konusu değil.
Normalde SD 810 kullanan bir telefon almayı düşünmüyordum fakat kendine özel soğutması olduğunu duyduğum için denemeyi düşündüm. Gerçekten rezalet bir telefon.

Antutu'yu kayda alınacak bir program değil. Çıkarılabilir modül yani bataryası çıkıyor.
Doğru fakat bahsettiğim şey yalnızca bataryasının çıkarılabilmesi değil. Çıkarılan bataryanın yerine Cam Plus, Hi-Fi Plus gibi modüllerin takılabilmesi.

S6'yı eski arayüzün makyajlı halini sunduğu için tercih etmedim. Neyse ki S7'de ki arayüz sıfırdan yapılmış diye duydum.

Teşekkürler ben farkı anladım: Performans olarak aynı. LG G5 artısı: Çıkarılabilir pil, Type-C. S7 Edge artısı: Suya ve toza dayanıklılık, kamera, pil performansı. Ve bence S7 Edge'in tasarımı çok daha güzel. Ben kararımdan memnunum, S7 Edge almayı düşünüyorum. Hepinize teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…