LG G5 Teknosa vs Hepsiburada Fiyat Farkı Sebebi

Hepsiburada sitesinde satılan Lg G5 üretici garantisinde değil. Stoklara getiren herhangi bir X firmasına ait. Aralarındaki fiyat farkı bu yüzden. Telefonda arıza olsa garantide sorunlar yaşama ihtimalin yüksek.

Hepsiburada sitesinde satılan Lg G5 üretici garantisinde değil. Stoklara getiren herhangi bir X firmasına ait. Aralarındaki fiyat farkı bu yüzden. Telefonda arıza olsa garantide sorunlar yaşama ihtimalin yüksek.
Ürün aynımı donanımı kamerası vs.
Garanti zaten önemsiz cünkü benim sıfır telefon arzalanmıştı onun parasını benden aldılar para verceksem garantinin bir önemi yok.
O sebeble teknosadaki ürünle hepsiburadaki ürün aynıysa 1000 TL Farka sırf garanti için degmez,Sizce değermi?
Hem garanti olmadan kvk para karşılığı onarım yapıyor.

@Çavuş1 İki ürün de birbirinin aynısı. Biri direkt olarak LG'nin garantisindeyken, diğeri ithalatçı firmanın garantisinde. Almışken LG garantili alın derdim ama arada 1000 TL'lik bir fark var. Eğer sakar bir insan değilseniz ithalatçı garantili alın.

Yani cevapın için sağol. Merak ettiğim newegg de bile 669 dolar 2.040 TL nasıl 1.799 TL Hepsiburadada oluyor onu anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…