LG G5 Youtube'da göründü

Reklama buradan ulaşabilirsiniz;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çift kamera dışında fark yok sanırım. Benzer durum s7 içinde geçerli herhalde. Amiral gemisi telefonlar sınıra yaklaşıyor, yeni diye çıkarılan modele bakıyorsun bir öncekinin makyajlı versiyonu.

Sızan fotoğraflar doğruysa yeni bir çöp geliyor, HTC ile çifte kepenk kapatacaklar bu sene.

G5 ile baya değişikliğe gitmiş deniyor. Bence güzel bir cihaz olur.

G2 kullanıcısı olarak G5 çok hoşuma gitti. G2'nin metal tasarımı gibi olmuş. @Thermes S7 S6 ile aynı olmuş. Bu konuda hem fikirim ama G5 ile G4 birbirinden farklı tasarıma sahip. G4 deri kapaklıydı, G5 ise metal tasarım. G2 tasarımına yaklaşması bence daha mantıklı. G2 hala satılan bir cihaz. @Ferreci neye kime göre çöp? Bizi aydınlatırsan seviniriz.

Paylaşılan resime göre konuşuyorum kesin görüntüsünü görmediğim için birşey diyemem zaten. Şöyle ki çöp ; Cihazın premium hissi uyandıran bir tasarımı yok sanki Meizu'nun telefonlarına benziyor, ayrıca arka kamera sanki oyuncak robota benziyor, batarya da alttan çekmeli ise zamanla yalama yapıp kapak aşağıya düşebilir. Tabii bu dediklerim dün akşam paylaşılan konsept için, emin olun bu şekilde çıkarsa ciddi zarara uğrayacaklardır.

Cihazı elimize almadan bilemeyiz. G2'nin de tasarımı ahım şahım değildi. Ama performansı çok iyiydi. Batarya çekmeceli olsa dahi yalama yapıp yapmayacağı konusunu elbette test etmişlerdir. Her çıkan LG telefonu için aynı yorumlar yapılıyor. Ben Sony gibi zarara uğradığını görmedim. LG cihazları ülkemizde özellikle çok revaçta. Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zor.

Bu arada tasarım doğruymuş ne yazık ki, pek çok kişi tasarımını beğenmedi cihazın değişik bir göz zevkiniz varmış doğrusu. Test etmiş olabilirler ancak Snapdragon gibi bir firma bile hatalı işlemci sunabilecek kadar büyük bir yanlış yaptıysa kaldı ki G4'de şuan kronik sorun olarak revaçta olan bir cihaz, LG niye yapmasın. Donanıma birşey diyemem güncel CPU, GPU ve iyi bir arayüze sahip ancak bu tasarımla beklenen satış rakamına ulaşacaklarını sanmıyorum.

Ben beğendim. Çevremde ki birçok insan da beğendi. Zevkler ve renkler tartışılmaz. G4'de kronik sorun yaşayan görmedim. Pil performansı(ki bu kullanıma göre değişir) ve Marsmallow sorunu dışında. Ayrıca her cihazda sorunlar yaşanabiliyor. Biraz objektif bakmak lazım. LG yenilikçi bir firma. Samsung gibi aynı telefonu S7 diye çıkarmamış hiç değilse piyasaya. Bakalım göreceğiz.

★★★ LG G4 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ Konunun son birkaç sayfasını incelemenizi öneririm, Ghost screen,bootloop, ghost touch gibi sorunlarla karşı karşıya kullanıcılar. S7 ile alakalı görüşünüze katılıyorum pek bir değişiklik yok gibi almaya değecek bir durum da teşkil etmiyor S6 veya türevlerinden geçecekler için. Şuan tek merak ettiğim cihaz HTC M10, yalnız onun tasarımı kesinleşmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…