crazymurat34 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 2.231 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2017 #1 Benim için kamera ve performans önemli. Merak ettiklerim; Hayalet ekran problemi var mı ? Ya da başka problemleri? @Recep Baltaş Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ağustos 2017
Benim için kamera ve performans önemli. Merak ettiklerim; Hayalet ekran problemi var mı ? Ya da başka problemleri? @Recep Baltaş
kaaner48 Megapat Katılım 28 Ağustos 2014 Mesajlar 694 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2017 #2 LG kalitesiz bir firma. Uzak durman öneririm. Aynı paraya Samsung Galaxy S7 veya Xiaomi Mi 6 alman daha hayırlı.
LG kalitesiz bir firma. Uzak durman öneririm. Aynı paraya Samsung Galaxy S7 veya Xiaomi Mi 6 alman daha hayırlı.
Barış Tolon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2016 Mesajlar 7.566 Makaleler 10 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2017 #3 Bütçen tam olarak ne kadar? Ben olsam almazdım. Kronik sorunları falan da geçtim, bence birçok cihazın yanında kötü bir model.
Bütçen tam olarak ne kadar? Ben olsam almazdım. Kronik sorunları falan da geçtim, bence birçok cihazın yanında kötü bir model.
H hunnybunny Hectopat Katılım 16 Ocak 2017 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2017 #4 G6'ya vereceğin parayla çok daha kaliteli cihazlar alabilirsin. Şuan Türkiye garantili g6 2500 lira, oneplus 5 gibi modellere bakmanı öneririm.
G6'ya vereceğin parayla çok daha kaliteli cihazlar alabilirsin. Şuan Türkiye garantili g6 2500 lira, oneplus 5 gibi modellere bakmanı öneririm.
S Sercan Canpolat Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ağustos 2013 Mesajlar 2.653 Makaleler 66 17 Ağustos 2017 #5 Bence alınmaz. Kamerası LG G4'ten çok farkı yok. Ön kamerası diğer amiral gemilerine kıyasla çok kötü. Alternatif OnePlus 5, Mi6 ve Huawei modelleri düşünülebilir.
Bence alınmaz. Kamerası LG G4'ten çok farkı yok. Ön kamerası diğer amiral gemilerine kıyasla çok kötü. Alternatif OnePlus 5, Mi6 ve Huawei modelleri düşünülebilir.