Axii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2016 Mesajlar 2.136 Makaleler 8 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer Filmmaker 15 Ocak 2021 #21 gleran dedi: Delikli derken ön kameradan mı bahsediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Evet. Ek olarak Samsung'un S8-S9, Note 8-9, dışı telefonların çerçevesiz tasarımlarını sevmiyorum. Yani sadece iPhone bakıyorum.
gleran dedi: Delikli derken ön kameradan mı bahsediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Evet. Ek olarak Samsung'un S8-S9, Note 8-9, dışı telefonların çerçevesiz tasarımlarını sevmiyorum. Yani sadece iPhone bakıyorum.
Umut Şahinn Femtopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #22 Alınabilir fakat satın aldıktan sonra sarj aleti yeni organınız olabilir hazırlıklı olun.
gleran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 5.273 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #23 Axii dedi: Evet. Ek olarak Samsung'un S8-S9, Note 8-9, dışı telefonların çerçevesiz tasarımlarını sevmiyorum. Yani sadece iPhone bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam tasarıma alışılır. Ben iPhone 4S'ten A50'ye geçtim görünümünü beğenmeme rağmen ve kısa sürede alıştım damla çentiğe. Siz de alışırsınız bence ama son karar sizin tabii ben önerimi yaptım.
Axii dedi: Evet. Ek olarak Samsung'un S8-S9, Note 8-9, dışı telefonların çerçevesiz tasarımlarını sevmiyorum. Yani sadece iPhone bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam tasarıma alışılır. Ben iPhone 4S'ten A50'ye geçtim görünümünü beğenmeme rağmen ve kısa sürede alıştım damla çentiğe. Siz de alışırsınız bence ama son karar sizin tabii ben önerimi yaptım.