Necati19 Zeptopat Katılım 8 Mart 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #1 Merhaba elimde LG G6 var eskisi kadar hızlı değil şarj çok fazla gitmeye başladı. Root atılıyorsa yardımlarınız bekliyorum.
Merhaba elimde LG G6 var eskisi kadar hızlı değil şarj çok fazla gitmeye başladı. Root atılıyorsa yardımlarınız bekliyorum.
I Am Bunny.exe Decapat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 512 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Küçük kodlama işlemleri ve editörlük. 11 Mart 2024 #2 Necati19 dedi: Merhaba elimde LG G6 var eskisi kadar hızlı değil şarj çok fazla gitmeye başladı. Root atılıyorsa yardımlarınız bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Kingroot dene olmazsa eski sürümü oda olmazsa kingoroot dene.
Necati19 dedi: Merhaba elimde LG G6 var eskisi kadar hızlı değil şarj çok fazla gitmeye başladı. Root atılıyorsa yardımlarınız bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Kingroot dene olmazsa eski sürümü oda olmazsa kingoroot dene.
Necati19 Zeptopat Katılım 8 Mart 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #3 I Am Bunny.exe dedi: Kingroot dene olmazsa eski sürümü oda olmazsa kingoroot dene. Genişletmek için tıkla... Denerim ama bunun kurtarma veya Fastboot neyle giriyor.
I Am Bunny.exe dedi: Kingroot dene olmazsa eski sürümü oda olmazsa kingoroot dene. Genişletmek için tıkla... Denerim ama bunun kurtarma veya Fastboot neyle giriyor.
I Am Bunny.exe Decapat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 512 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Küçük kodlama işlemleri ve editörlük. 11 Mart 2024 #4 Necati19 dedi: Denerim ama bunun kurtarma veya Fastboot neyle giriyor. Genişletmek için tıkla... Pek anlamıyorum o kısımlarını.
Necati19 dedi: Denerim ama bunun kurtarma veya Fastboot neyle giriyor. Genişletmek için tıkla... Pek anlamıyorum o kısımlarını.
TatarBekir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 1.136 Çözümler 2 Yer Muğla/Gaziantep Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 16 R7 7840HS RTX4060 Ryzen 3 3100 ASUS A320M-F ASUS GTX 1650S XPG Gammix 8 GB DDR4 Adata 512 GB SSD Corsair Carbide SPEC-05 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Mart 2024 #5 Necati19 dedi: Denerim ama bunun kurtarma veya Fastboot neyle giriyor. Genişletmek için tıkla... Fastboot dediğin cihaz kapalı belli tuşlara basıp reset atılan ekran mı?
Necati19 dedi: Denerim ama bunun kurtarma veya Fastboot neyle giriyor. Genişletmek için tıkla... Fastboot dediğin cihaz kapalı belli tuşlara basıp reset atılan ekran mı?
Necati19 Zeptopat Katılım 8 Mart 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #6 TatarBekir dedi: Fastboot dediğin cihaz kapalı belli tuşlara basıp reset atılan ekran mı? Genişletmek için tıkla... Galiba ama LG telefonlar neyle Fastboot duyduğum kadarıyla root atılmıyor muş.
TatarBekir dedi: Fastboot dediğin cihaz kapalı belli tuşlara basıp reset atılan ekran mı? Genişletmek için tıkla... Galiba ama LG telefonlar neyle Fastboot duyduğum kadarıyla root atılmıyor muş.
TatarBekir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 1.136 Çözümler 2 Yer Muğla/Gaziantep Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 16 R7 7840HS RTX4060 Ryzen 3 3100 ASUS A320M-F ASUS GTX 1650S XPG Gammix 8 GB DDR4 Adata 512 GB SSD Corsair Carbide SPEC-05 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Mart 2024 #7 Necati19 dedi: Galiba ama LG telefonlar neyle Fastboot duyduğum kadarıyla root atılmıyor muş. Genişletmek için tıkla... Ses kısma tuşuna basılı tutup şarj kablosunu takacaksın.
Necati19 dedi: Galiba ama LG telefonlar neyle Fastboot duyduğum kadarıyla root atılmıyor muş. Genişletmek için tıkla... Ses kısma tuşuna basılı tutup şarj kablosunu takacaksın.
Necati19 Zeptopat Katılım 8 Mart 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #8 TatarBekir dedi: Kablo takılı şekilde ses kısma tuşu. Ses kısma tuşuna basılı tutup kabloyu takacaksın. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum ama LG her şeyi kapattı root ekranında kalmasın tel çöp olmasını istemem.
TatarBekir dedi: Kablo takılı şekilde ses kısma tuşu. Ses kısma tuşuna basılı tutup kabloyu takacaksın. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum ama LG her şeyi kapattı root ekranında kalmasın tel çöp olmasını istemem.