FurkanGmK Megapat Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 173 Yer Turkey 15 Eylül 2019 #11 TechnoNИ dedi: G7'den ucuz, daha iyi bataryası ve ekranı var; LG V30+ Plus Tek Hat / 128 GB (H930) Cep Telefonu LG V30+ Plus H930 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Genişletmek için tıkla... İşlemcisi ve kamerası daha kötü, yazılım desteği de bitmiş V30plus'ın . Ben 2 ay sonra falan almayı düşünüyorum G7 ThinQ'i, bataryası zayıf olsa bile değer çünkü şu an Galaxy S9'dan daha hızlı ve daha ucuz.
TechnoNИ dedi: G7'den ucuz, daha iyi bataryası ve ekranı var; LG V30+ Plus Tek Hat / 128 GB (H930) Cep Telefonu LG V30+ Plus H930 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Genişletmek için tıkla... İşlemcisi ve kamerası daha kötü, yazılım desteği de bitmiş V30plus'ın . Ben 2 ay sonra falan almayı düşünüyorum G7 ThinQ'i, bataryası zayıf olsa bile değer çünkü şu an Galaxy S9'dan daha hızlı ve daha ucuz.