LG G7ThinQ Ghost Screen Sorunu

Enes Ars

Megapat
Daha fazla  
Galiba LG G7 ThinQ ile ghost screen sorunuyla ilk ben karşılaştım. Daha önce hiçbir yerde okumamıştım. Çentiğin sol altında yuvarlak içinde S harfi var. Garanti kapsamı dahilinde midir ? Ne yapmalıyım ?

Garanti kapsamında diye biliyorum garantiye verin.
Öyle yapacağım ama en erken yarı yıl tatilinde verebileceğim. Benim elimden gelen başka birşey yok galiba sorunu düzeltmek için. G7 de ghost screen ile karşılaşmak şaşırttı baya.
Bilgilendirme: 1.5 saat sonra düzeldi ama aynı oyuna girince tekrarladı.

Merhaba bende Lg g7 kullanıcısıyım sizin cihazın son durumu nedir bende endişeliyim şu sıralar g7 den beklenmezdi

@TechPotato lg g5 den beri kronik sanırım. LG ghost screen diye uygulama vardı onu kullanarak düzeltiyordum ben g5 de.

LG G serisi telefonlarında olan klasik bir durumdur.

Şimdi de parmak izi sensöründe bir sıkıntı var. Bir kaç gündür arada okumamazlık yapıyordu şimdi de yanlış okuyor, ekran kilidini açmıyor. Yeni parmak izi de ekleyemiyorum okumadığından dolayı.
Telefonu yeniden başlatınca düzeldi, umarım tekrarlamaz.

Benimde başımda bu bela var lg g7 gvenerek alıp bir sans daha vermek istedim.. Dün itibarı ile servise gonderdim bakalım ne olacak... Bir daha asla almam lg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…