Hyponez Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 167 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2021 #11 monthean dedi: Anladım hocam. Siz direk şöyle yapın en iyisi, FPS oyunları oynarken Faster'a alın, FPS oyunları harici Fast'ta kalsın. En mantıklı çözüm yolu bu. Genişletmek için tıkla... aynen öylede çoğu kişimi böyle sorun alıyor?
monthean dedi: Anladım hocam. Siz direk şöyle yapın en iyisi, FPS oyunları oynarken Faster'a alın, FPS oyunları harici Fast'ta kalsın. En mantıklı çözüm yolu bu. Genişletmek için tıkla... aynen öylede çoğu kişimi böyle sorun alıyor?
monthean Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 1.245 Çözümler 1 18 Temmuz 2021 #12 Hyponez dedi: aynen öylede çoğu kişimi böyle sorun alıyor? Genişletmek için tıkla... Evet hocam monitörün kendi sorunu sanırım tek ben hissedemedim. Herkes alıyor hocam aynı sorunu.
Hyponez dedi: aynen öylede çoğu kişimi böyle sorun alıyor? Genişletmek için tıkla... Evet hocam monitörün kendi sorunu sanırım tek ben hissedemedim. Herkes alıyor hocam aynı sorunu.
Hyponez Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 167 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2021 #13 monthean dedi: Evet hocam monitörün kendi sorunu sanırım tek ben hissedemedim. Herkes alıyor hocam aynı sorunu. Genişletmek için tıkla... Sizin monitörde ayarlarınız nedir paylaşırmısnız lütfen.
monthean dedi: Evet hocam monitörün kendi sorunu sanırım tek ben hissedemedim. Herkes alıyor hocam aynı sorunu. Genişletmek için tıkla... Sizin monitörde ayarlarınız nedir paylaşırmısnız lütfen.