E EnesDK Centipat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #1 Evde duran LG G5 modeline LineageOS kurmak istiyorum ama bunun için Bootloader kilidini açmam gerekmekte. Ancak LG 2021 de servisi kapattı nasıl Bootloader açabilirim?
Evde duran LG G5 modeline LineageOS kurmak istiyorum ama bunun için Bootloader kilidini açmam gerekmekte. Ancak LG 2021 de servisi kapattı nasıl Bootloader açabilirim?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.218 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 15 Ağustos 2022 #2 Geliştirici seçeneklerin de OEM kilit açmayı açmayı deneyin.
E EnesDK Centipat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #3 Heribert Yavuz dedi: Geliştirici seçeneklerin de OEM kilit açmayı açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Fastboot ile bootloader açmayı denerken zaten oem kilidi ve usb debug açıyorum
Heribert Yavuz dedi: Geliştirici seçeneklerin de OEM kilit açmayı açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Fastboot ile bootloader açmayı denerken zaten oem kilidi ve usb debug açıyorum